senkes27 Picopat Katılım 31 Aralık 2020 Mesajlar 519 Çözümler 1 13 Mart 2021 #11 Hesap ortak mı yoksa tek biz mi kullanabiliriz? Ben GeForce NOW üzerinden oynayabilir miyim?
2 21584 Kilopat Katılım 9 Haziran 2014 Mesajlar 3.708 Makaleler 4 Çözümler 7 13 Mart 2021 #12 senkes27 dedi: Hesap ortak mı yoksa tek biz mi kullanabiliriz? Ben GeForce NOW üzerinden oynayabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Hesap direkt olarak sizin mail hesabınıza devredilecek. Kısacası sizin olacak. GeForce Now üzerinden de Epic Games hesabınla giriş yapıp oynayabilirsin diye biliyorum.
senkes27 dedi: Hesap ortak mı yoksa tek biz mi kullanabiliriz? Ben GeForce NOW üzerinden oynayabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Hesap direkt olarak sizin mail hesabınıza devredilecek. Kısacası sizin olacak. GeForce Now üzerinden de Epic Games hesabınla giriş yapıp oynayabilirsin diye biliyorum.
Kleyn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Temmuz 2020 Mesajlar 4.443 Makaleler 25 Çözümler 90 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mart 2021 #13 senkes27 dedi: Hesap ortak mı yoksa tek biz mi kullanabiliriz? Ben GeForce NOW üzerinden oynayabilir miyim? Genişletmek için tıkla... GeForce NOW'dan oynamayamazsın. Bazı yöntemler var ben yapıp oynuyorum şu anda ama vermiyorum kimseye patchliyorlar sonra.
senkes27 dedi: Hesap ortak mı yoksa tek biz mi kullanabiliriz? Ben GeForce NOW üzerinden oynayabilir miyim? Genişletmek için tıkla... GeForce NOW'dan oynamayamazsın. Bazı yöntemler var ben yapıp oynuyorum şu anda ama vermiyorum kimseye patchliyorlar sonra.
DDLAO Hectopat Katılım 16 Şubat 2021 Mesajlar 2.098 Makaleler 3 Çözümler 21 Yer Şehinşah Konseri Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mart 2021 #14 Hocam peki bu Steam'daki gibi ortak hesap olarak mı kullanılacak oyun alıcının kendine ait mi olacak? Edit: Kusura bakmayın hocalarım, tam okumamıştım. Silme de yok sanırım mesajı.
Hocam peki bu Steam'daki gibi ortak hesap olarak mı kullanılacak oyun alıcının kendine ait mi olacak? Edit: Kusura bakmayın hocalarım, tam okumamıştım. Silme de yok sanırım mesajı.
2 21584 Kilopat Katılım 9 Haziran 2014 Mesajlar 3.708 Makaleler 4 Çözümler 7 13 Mart 2021 #15 DDLAO dedi: Hocam peki bu Steam'daki gibi ortak hesap olarak mı kullanılacak oyun alıcının kendine ait mi olacak? Edit: Kusura bakmayın hocalarım, tam okumamıştım. Silme de yok sanırım mesajı. Genişletmek için tıkla... Alıcının kendine ait olacak.
DDLAO dedi: Hocam peki bu Steam'daki gibi ortak hesap olarak mı kullanılacak oyun alıcının kendine ait mi olacak? Edit: Kusura bakmayın hocalarım, tam okumamıştım. Silme de yok sanırım mesajı. Genişletmek için tıkla... Alıcının kendine ait olacak.
senkes27 Picopat Katılım 31 Aralık 2020 Mesajlar 519 Çözümler 1 13 Mart 2021 #16 21584 dedi: Alıcının kendine ait olacak. Genişletmek için tıkla... Discord bakabilir misin?
Measterpo Centipat Katılım 9 Aralık 2020 Mesajlar 1.790 Makaleler 2 Çözümler 25 13 Mart 2021 #17 Resmi olarak desteği yok Rockstar Games`in. Farklı yollarla oynayanlar görmüştüm ama NVIDIA fark ettiği gibi kapatıyor bu açıkları.
Resmi olarak desteği yok Rockstar Games`in. Farklı yollarla oynayanlar görmüştüm ama NVIDIA fark ettiği gibi kapatıyor bu açıkları.
senkes27 Picopat Katılım 31 Aralık 2020 Mesajlar 519 Çözümler 1 18 Mart 2021 #18 O zaman oynayamam galiba.
MetinMumcu Hectopat Katılım 8 Ekim 2020 Mesajlar 2.192 Makaleler 2 Çözümler 2 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mart 2021 #19 Aorus dedi: Bende mi konu açsam hocam, özentilik olabilir diye açmayacağım iyi satışlar . Genişletmek için tıkla... Ticaret bu özentilikle pek bir alakası yok.
Aorus dedi: Bende mi konu açsam hocam, özentilik olabilir diye açmayacağım iyi satışlar . Genişletmek için tıkla... Ticaret bu özentilikle pek bir alakası yok.
Heroxira1 Hectopat Katılım 8 Şubat 2021 Mesajlar 895 Çözümler 2 20 Mart 2021 #20 Hocam GTA 5 ücretsiz olduğunda sadece ''aa ne güzel.'' dedim, 5-6 tane hesap açsaydım bari ah kafamı nerelere vurayım şimdi ben (Fiyat iyi bu arada.)
Hocam GTA 5 ücretsiz olduğunda sadece ''aa ne güzel.'' dedim, 5-6 tane hesap açsaydım bari ah kafamı nerelere vurayım şimdi ben (Fiyat iyi bu arada.)