GTA V Premium Edition kasıyor

freakcnsl

Hectopat
Merhabalar.
Daha önce GTA V indirip oynamıştım orta grafiklerde kasmadan oynuyordum o zaman Windows 10'du. Şimdi dün indirdim oynadım en düşük ayarlarda öyle kasıyor ki oynayamıyorum. Windows 11 şu an. Sistemim şu.
Ama benimki 4 GB RAM.

İ3'e windows 11 yüklemek hata olmuş. Tofaşa nitro takmak gibi. Yemez, marş basmaz, zorlanır. Ben bile Ryzen 5 ile windows 11 yüklemeye cesaret edemiyom ki 11 performansı düşürüyor diye bas bas bağırıyor millet. Keşke önce bir araştırma yapsaydın.

Hocam işletim sistemi diyor çoğu hocam ama. Dersim bitsin bakacağım.

Hocam bilgisayar kaldırınca bir hevesle indirdim. Peki sıfırlamadan nasıl Windows 10 yükleyebilirim?

Son düzenleme:
Hocam işletim sistemi diyor çoğu hocam ama. Dersim bitsin bakacağım.

Hocam bilgisayar kaldırınca bir hevesle indirdim. Peki sıfırlamadan nasıl Windows 10 yükleyebilirim?
Windows update'de önceki sürüme dön diye birşey olması lazım, ordan dönülüyordu sanırsam.

Windows Update'de önceki sürüme dön diye bir şey olması lazım, oradan dönülüyordu sanırsam.

Hocam 10 günden fazladır kullandığım için yok.
Bu arada oyun korsan değil. Epic Games'den aldım.
Hocam Microsoft'un sitesinden Windows 10 indirsem olur mu?

Son düzenleme:
Oyunlar hangi diskte kurulu ? C: diskinde oyun falan yoksa sıfırdan format at C:'ye diğerine dokunma. C:'ye kur windows 10 pro'yu.

Windows üzerinden kurulabiliyordu galiba. Kurulumdan sonra eski Windows dosyalarını temizlerseniz bir sorun çıkacağını düşünmüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…