freakcnsl Hectopat Katılım 27 Temmuz 2021 Mesajlar 1.940 Çözümler 9 20 Aralık 2021 #1 Merhabalar. Daha önce GTA V indirip oynamıştım orta grafiklerde kasmadan oynuyordum o zaman Windows 10'du. Şimdi dün indirdim oynadım en düşük ayarlarda öyle kasıyor ki oynayamıyorum. Windows 11 şu an. Sistemim şu. Acer Aspire 5 Core i3 1005G1 Notebook fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da Acer Aspire 5 Core i3 1005G1 Notebook fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com Ama benimki 4 GB RAM.
Merhabalar. Daha önce GTA V indirip oynamıştım orta grafiklerde kasmadan oynuyordum o zaman Windows 10'du. Şimdi dün indirdim oynadım en düşük ayarlarda öyle kasıyor ki oynayamıyorum. Windows 11 şu an. Sistemim şu. Acer Aspire 5 Core i3 1005G1 Notebook fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da Acer Aspire 5 Core i3 1005G1 Notebook fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com Ama benimki 4 GB RAM.
KS KS freakcnsl Hectopat Katılım 27 Temmuz 2021 Mesajlar 1.940 Çözümler 9 20 Aralık 2021 #41 Snipershot dedi: Deneme sürümü indirecek sonradan 3.taraf programla etkinleştirecek. Genişletmek için tıkla... Ya hocam ben var ya kafasızım. Niye geçtim ki Windows 11'e. ReloadingData dedi: Oyunu başka bir diske yedeklersiniz hocam. Tekrar neden indireceksiniz ki? Genişletmek için tıkla... Başka diskim yok. Artı 0 Eksi
Snipershot dedi: Deneme sürümü indirecek sonradan 3.taraf programla etkinleştirecek. Genişletmek için tıkla... Ya hocam ben var ya kafasızım. Niye geçtim ki Windows 11'e. ReloadingData dedi: Oyunu başka bir diske yedeklersiniz hocam. Tekrar neden indireceksiniz ki? Genişletmek için tıkla... Başka diskim yok.
ReloadingData Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Nisan 2014 Mesajlar 11.888 Çözümler 244 20 Aralık 2021 #42 freakcnsl dedi: Ya hocam ben var ya kafasızım. Niye geçtim ki Windows 11'e. Başka diskim yok. Genişletmek için tıkla... D sürücüsü bilemi yok ? Tek disk mi ? Kaç GB diskin var ? Artı 0 Eksi
freakcnsl dedi: Ya hocam ben var ya kafasızım. Niye geçtim ki Windows 11'e. Başka diskim yok. Genişletmek için tıkla... D sürücüsü bilemi yok ? Tek disk mi ? Kaç GB diskin var ?
KS KS freakcnsl Hectopat Katılım 27 Temmuz 2021 Mesajlar 1.940 Çözümler 9 20 Aralık 2021 #43 ReloadingData dedi: D sürücüsü bilemi yok? Tek disk mi? Kaç GB diskin var? Genişletmek için tıkla... 240 GB C: Disk. Başka diskim yok. Artı 0 Eksi
ReloadingData dedi: D sürücüsü bilemi yok? Tek disk mi? Kaç GB diskin var? Genişletmek için tıkla... 240 GB C: Disk. Başka diskim yok.
Gtafanı532 Picopat Katılım 29 Ağustos 2021 Mesajlar 124 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Aralık 2021 #44 Kardeşim sistemi inceledim nasıl GTA 5 oynuyorsun o sistemle? i3 işlemci ile GTA 5'i actığına şükür et sen. Artı 0 Eksi
Kardeşim sistemi inceledim nasıl GTA 5 oynuyorsun o sistemle? i3 işlemci ile GTA 5'i actığına şükür et sen.
ReloadingData Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Nisan 2014 Mesajlar 11.888 Çözümler 244 20 Aralık 2021 #45 freakcnsl dedi: 240 GB C: Disk. Başka diskim yok. Genişletmek için tıkla... Hocam kolay gelsin. Artı 0 Eksi
KS KS freakcnsl Hectopat Katılım 27 Temmuz 2021 Mesajlar 1.940 Çözümler 9 20 Aralık 2021 #46 Gtafanı532 dedi: Kardeşim sistemi inceledim nasıl GTA 5 oynuyorsun o sistemle? i3 işlemci ile GTA 5'i actığına şükür et sen. Genişletmek için tıkla... Hocam ciddiyim yalan söylemiyorum. Hem YouTube'da bazı video aynı sistemde hatta daha düşük sistemde açan var. ReloadingData dedi: Hocam kolay gelsin. Genişletmek için tıkla... Neden ki hocam. Artı 0 Eksi
Gtafanı532 dedi: Kardeşim sistemi inceledim nasıl GTA 5 oynuyorsun o sistemle? i3 işlemci ile GTA 5'i actığına şükür et sen. Genişletmek için tıkla... Hocam ciddiyim yalan söylemiyorum. Hem YouTube'da bazı video aynı sistemde hatta daha düşük sistemde açan var. ReloadingData dedi: Hocam kolay gelsin. Genişletmek için tıkla... Neden ki hocam.
14kero Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Aralık 2018 Mesajlar 3.396 Çözümler 42 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Aralık 2021 #47 İstekleriniz de bir bitmemiş be. İmkansızı istemeyi bırakın artık. Artı 0 Eksi
KS KS freakcnsl Hectopat Katılım 27 Temmuz 2021 Mesajlar 1.940 Çözümler 9 20 Aralık 2021 #48 14kero dedi: İstekleriniz de bir bitmemiş be. İmkansızı istemeyi bırakın artık. Genişletmek için tıkla... Hocam sizin de olsun düşük bir sisteminiz öyle konuşun. Sizce ben ister miydim böyle bir bilgisayarım olsun? Artı 0 Eksi
14kero dedi: İstekleriniz de bir bitmemiş be. İmkansızı istemeyi bırakın artık. Genişletmek için tıkla... Hocam sizin de olsun düşük bir sisteminiz öyle konuşun. Sizce ben ister miydim böyle bir bilgisayarım olsun?
ReloadingData Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Nisan 2014 Mesajlar 11.888 Çözümler 244 20 Aralık 2021 #49 freakcnsl dedi: Hocam sizin de olsun düşük bir sisteminiz öyle konuşun. Sizce ben ister miydim böyle bir bilgisayarım olsun? Genişletmek için tıkla... Hocam yapacağınız tek şey Windows 10'na geçeceksiniz elinizde harici disk falan yoksa yeniden indireceksiniz bu kadar. Artı 0 Eksi
freakcnsl dedi: Hocam sizin de olsun düşük bir sisteminiz öyle konuşun. Sizce ben ister miydim böyle bir bilgisayarım olsun? Genişletmek için tıkla... Hocam yapacağınız tek şey Windows 10'na geçeceksiniz elinizde harici disk falan yoksa yeniden indireceksiniz bu kadar.
KS KS freakcnsl Hectopat Katılım 27 Temmuz 2021 Mesajlar 1.940 Çözümler 9 20 Aralık 2021 #50 ReloadingData dedi: Hocam yapacağınız tek şey Windows 10'na geçeceksiniz elinizde harici disk falan yoksa yeniden indireceksiniz bu kadar. Genişletmek için tıkla... Hocam hani bir link bıraksanız rica etsem? Artı 0 Eksi
ReloadingData dedi: Hocam yapacağınız tek şey Windows 10'na geçeceksiniz elinizde harici disk falan yoksa yeniden indireceksiniz bu kadar. Genişletmek için tıkla... Hocam hani bir link bıraksanız rica etsem?