Steam GTA V Premium Edition'da hiçbir şey bedava değil

Riquel

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Arkadaşlar Steam'den 75 TL'ye GTA 5 Premium Edition aldım, hiçbir şey bedava değil. Neden?

Premium Edition'da şu eklenti geliyor. https://store.steampowered.com/app/771300/Grand_Theft_Auto_V__Criminal_Enterprise_Starter_Pack/
Bu eklentinin de içinde sadece şunlar var:

Criminal Enterprise Başlangıç Paketi ile, Grand Theft Auto Online'da toplam değeri $10,000,000 GTA dolarından fazla olan şu içeriklere erişim kazanacaksın:
1,000,000 GTA Doları Nakit Bonus

Mülkler:
- Maze Bank West Yönetim Ofisi
- Paleto Forest Silah Deposu
- Senora Desert Sahte Para Basım Merkezi
- Great Chaparral Motorcu Kulübü
- 1561 San Vitas Street Daire
- 1337 Exceptionalists Way 10 Araçlık Garaj

Araçlar:
- Dune FAV
- Maibatsu Frogger
- Enus Windsor
- Obey Omnis
- Coquette Classic
- Turismo R
- Pegassi Vortex
- Huntley S
- Western Zombie Chopper
- Banshee

Silahlar, Kıyafetler ve Dövmeler:
- Compact Bomba Atar
- Keskin Nişancı Tüfeği
- Makineli Tabanca
- Sokak Yarışı ve İthalat/İhracat Kıyafetleri, Motorcu Dövmeleri

Premium Edition Aldım Ve Steam'de de Premium Edition olarak gözüküyor araç alma yerine giriyorum bedava araç yok bunu soruyorum.

Premium Edition Aldım Ve Steam'de de Premium Edition olarak gözüküyor araç alma yerine giriyorum bedava araç yok bunu soruyorum.
Aracı satın almayı denediniz mi? Belki satın almayı denediğinizde bedavaya verecektir. Garajı olan ve sahip olduğunuz bir mülkün garajını kontrol ettiniz mi?

Kullanamayanlar olmuş DLC'yi yapmanız gerekenler Steam kütüphanesinde GTA 5 kısmına gelip ayarlar logosuna tıklamak orada CD anahtarları kısmı var tıkladığınızda önünüze kod gelecek 1 tane o kodu kopyalayıp oyun içinde ESC basıp üstüne Caps Lock'a basınca Rockstar Games'in arayüzü açılacak ayarlar kısmından kodu girebilirsiniz kod kullanılmış derse zaten girmişsinizdir paranız 1 2 saat oynayınca geliyor kişiden kişiye değişiyor tavsiyem level kasmanız para gelene kadar levelsiz para pek harcanmıyor paranız geldikten sonra diğer eşyaları ev araba ofis vesayre manuel olarak satın alıyorsunuz.(Steamdeki bir yorumdan alıntıladım.)

Mülklere girdiğimde de bedava değiller.
Anladığım kadarıyla telefondan mağazaya baktığınızda hiçbir şey bedava değil.
Oyunu indirip gireli kaç saat oldu? Yaklaşık 72 saatte erişilebilir oluyor içerikler.
Oyunu durdurduğunuzda DLC ile ilgili herhangi bir açıklama vs. görüyor musunuz? Eğer görüyorsanız orayı kontrol edin.
Eğer bunlarda olmazsa Rockstar ile iletişime geçmekten başka şans kalmıyor gibi.
@hellomister hocamın dediği key olayını da deneyin. Bir ihtimal otomatik olarak aktif olmamış olabilir.

Tekrardan Merhaba Hocam Deniyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…