Premium Edition'da şu eklenti geliyor. https://store.steampowered.com/app/771300/Grand_Theft_Auto_V__Criminal_Enterprise_Starter_Pack/
Bu eklentinin de içinde sadece şunlar var:
Criminal Enterprise Başlangıç Paketi ile, Grand Theft Auto Online'da toplam değeri $10, 000, 000 GTA dolarından fazla olan şu içeriklere erişim kazanacaksın:
1, 000, 000 GTA Doları Nakit Bonus
Mülkler:
- Maze Bank West Yönetim Ofisi
- Paleto Forest Silah Deposu
- Senora Desert Sahte Para Basım Merkezi
- Great Chaparral Motorcu Kulübü
- 1561 San Vitas Street Daire
- 1337 Exceptionalists Way 10 Araçlık Garaj
Araçlar:
- Dune FAV
- Maibatsu Frogger
- Enus Windsor
- Obey Omnis
- Coquette Classic
- Turismo R
- Pegassi Vortex
- Huntley S
- Western Zombie Chopper
- Banshee
Silahlar, Kıyafetler ve Dövmeler:
- Compact Bomba Atar
- Keskin Nişancı Tüfeği
- Makineli Tabanca
- Sokak Yarışı ve İthalat/İhracat Kıyafetleri, Motorcu Dövmeleri
Aracı satın almayı denediniz mi? Belki satın almayı denediğinizde bedavaya verecektir. Garajı olan ve sahip olduğunuz bir mülkün garajını kontrol ettiniz mi?Premium Edition Aldım Ve Steam'de de Premium Edition olarak gözüküyor araç alma yerine giriyorum bedava araç yok bunu soruyorum.
Aracı satın almayı denediniz mi? Belki satın almayı denediğinizde bedavaya verecektir. Garajı olan ve sahip olduğunuz bir mülkün garajını kontrol ettiniz mi?
Anladığım kadarıyla telefondan mağazaya baktığınızda hiçbir şey bedava değil.Mülklere girdiğimde de bedava değiller.
Kullanamayanlar olmuş DLC'yi yapmanız gerekenler Steam kütüphanesinde GTA 5 kısmına gelip ayarlar logosuna tıklamak orada CD anahtarları kısmı var tıkladığınızda önünüze kod gelecek 1 tane o kodu kopyalayıp oyun içinde ESC basıp üstüne Caps Lock'a basınca Rockstar Games'in arayüzü açılacak ayarlar kısmından kodu girebilirsiniz kod kullanılmış derse zaten girmişsinizdir paranız 1 2 saat oynayınca geliyor kişiden kişiye değişiyor tavsiyem level kasmanız para gelene kadar levelsiz para pek harcanmıyor paranız geldikten sonra diğer eşyaları ev araba ofis vesaire manuel olarak satın alıyorsunuz.(Steam'deki bir yorumdan alıntıladım.)
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.