Çözüldü GTA V Process Monitor 0xc000007b hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

444824

Hectopat
Makaleler
1
GTA V'yi açmaya çalışırken resimde gösterdiğim hatayı aldım. Ardından Recep Baltaş'ın YouTube'daki Process Monitor videosunu izledim. Ancak çözemedim. GTA V için Process Monitor dosyalarımın linki: https://www.mediafire.com/file/871nj01wb7erctb/Logfile.rar/file bilen arkadaşlar yardımcı olabilir mi?

Yardım edecek kimse yokmu?

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    Adsız.png
    3,4 MB · Görüntüleme: 33
Çözüm
Selam,

Aşağıdaki konumdan belirtilen DLL dosyalarını silip DirectX kurulumunu yapınız. Kurulum esnasında Bing Bar yükleme seçeneğini devre dışı bırakabilirsiniz. Buna ihtiyacınız yok. Aksi takdirde kurulum hata verebilir.

C:\Windows\System32\d3dx9_43.dll
C:\Windows\System32\xinput1_3.dll
C:\Windows\System32\D3DCompiler_43.dll

Sorun çözülmeyecek olursa sıfırdan yeni bir rapor oluşturun.
Selam,

Aşağıdaki konumdan belirtilen DLL dosyalarını silip DirectX kurulumunu yapınız. Kurulum esnasında Bing Bar yükleme seçeneğini devre dışı bırakabilirsiniz. Buna ihtiyacınız yok. Aksi takdirde kurulum hata verebilir.

Çözüm
Selam,

Aşağıdaki konumdan belirtilen DLL dosyalarını silip DirectX kurulumunu yapınız. Kurulum esnasında Bing bar yükleme seçeneğini devre dışı bırakabilirsiniz. Buna ihtiyacınız yok. Aksi takdirde kurulum hata verebilir.

Çok teşekkür ederim çok iyi anlattınız 💞

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı