GTA V - PS4 ve PS3 Karşılaştırması

Benim düşüncem orada değil . Biliyorsun ki Ps4 oyunları Türkiye'de 140 Tl . Ben bu oyunu Ps3'de oynadım ve neden daha iyi grafiklerle Ps4'de oynama gereği duyayım ? Benim alacak bir sürü oyunum var , Gta5'e yeniden para veremem ve Ps3'de alıp oynayan da Ps4'e alırsa hata yapmış olur . Gidin Wd falan alın oynadığınız oyunu bir daha almayın .

Bartu_Demirhan, belli ki tam olarak incelememişsin. Oyunda köklü değişiklikler var. Dinamik gölgeler, yansımalar, kaplamalar ve tabi ki modellemeler. Bazı yerleri dikkatli incelerseniz modellerin daha da yumuşatıldığını görebilirsiniz. :)

Akif Peköz grafiklerin ( bahsettiğin her şeyi kapsıyor grafiklerinden kastım ) değişimi güzel olmuş ama oyun aynı mı ? Aşağı yukarı aynı . İsmi aynı , motoru aynı hikayesi aynı . Zaten almak istediğim şeyler var ve param az . Şimdi benim bunu almam mantıklı olmaz ki :)

Hayır ben Rockstar'ı suçlamıyorum . Diyorum ki oynadığın oyunu alma . Ps3'de oynadın Ps4 aldın . Git Wd falan al arkadaşım o parayı verme demek istiyorum . Bence değmez ama kişiye göre değişir .

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı