GTA V - PS4 ve PS3 Karşılaştırması

Benim düşüncem orada değil . Biliyorsun ki Ps4 oyunları Türkiye'de 140 Tl . Ben bu oyunu Ps3'de oynadım ve neden daha iyi grafiklerle Ps4'de oynama gereği duyayım ? Benim alacak bir sürü oyunum var , Gta5'e yeniden para veremem ve Ps3'de alıp oynayan da Ps4'e alırsa hata yapmış olur . Gidin Wd falan alın oynadığınız oyunu bir daha almayın .

Akif Peköz grafiklerin ( bahsettiğin her şeyi kapsıyor grafiklerinden kastım ) değişimi güzel olmuş ama oyun aynı mı ? Aşağı yukarı aynı . İsmi aynı , motoru aynı hikayesi aynı . Zaten almak istediğim şeyler var ve param az . Şimdi benim bunu almam mantıklı olmaz ki

Hayır ben Rockstar'ı suçlamıyorum . Diyorum ki oynadığın oyunu alma . Ps3'de oynadın Ps4 aldın . Git Wd falan al arkadaşım o parayı verme demek istiyorum . Bence değmez ama kişiye göre değişir .

Tamam her şey birbirine girdi konuyu kapatalım . Param ve fırsatım olursa alacağım ( alma oranım %20 falan )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…