GTA V Rockstar ve Epic Games

NurkonoR

Decapat
Katılım
29 Mayıs 2020
Mesajlar
12
Merhabalar. 3-4 gün önce PC’de olan Rockstar üzerinden indirdiğim GTA V'i nasıl Epic Games'e aktarırım diye sormuştum ve yardımlar sayesinde bu sorunu çözdüm. Ama abim Rockstar üzerinden ben Epic Games üzerinden oyunu oynadığımız için oyunu silemiyoruz. Online'a emek verdiği için silmek istemiyor. Bilgisayarda tek GTA V olsa biz bu oyunu 2 farklı platform üzerinden de oynayabilir miyiz?
 
Oyunu silince onlinedaki ilerlemenin gideceğini nereden çıkardın? Social club hesabına giriş yaparak tekrar kaldığın yerden devam edebilirsin.
 
Son düzenleme:
Oyunu silince Online'daki ilerlemenin gideceğini nereden çıkardın? Social Club hesabına giriş yaparak tekrar kaldığın yerden devam edebilirsin.

Online silinmesini kastetmemiştim. GTA V'i az önce kaldırdım sadece Epic Games Store'da gözüküyor şu an. Ama Rockstar Games hesabımda olan GTA V'e girdiğimde play on epic yazıyor. Oyna dediğimde ise hesabı switchlemek istiyor. Yani Epic Games'den kurulu olan GTA V'i, farklı bir Rockstar hesabıma daha önceden satın aldığım oyunu oynayamıyorum. Yani PC'deki GTA V'i 2 farklı platformdan oynayamıyorum. Ben bunun çözümünü istedim.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı