GTA V Roleplay konusu önerisi

iKayraOnur

Kilopat
Sosyal Tayfı
Makaleler
4
Yer
Antalya
Daha fazla  
Arkadaşımla GTA 5'te Private odada roleplay konusu arıyoruz ama tüm konular sarmıyor. Mafya roleplayi falan denedik ama önerebileceğiniz fikirler varsa sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam rol için FiveM öneririm. Şu an çoluk çocuk dolu olsa bile kaliteli sunucular halen mevcut. Sosyal RP dönen bir sunucu bulursanız zevk alırsınız. Private Session`da ne kadar oynarsanız oynayın bir yerde rolden koparsınız diye düşünüyorum.

Hocam rol için FiveM öneririm. Şu an çoluk çocuk dolu olsa bile kaliteli sunucular halen mevcut. Sosyal RP dönen bir sunucu bulursanız zevk alırsınız. Private Session`da ne kadar oynarsanız oynayın bir yerde rolden koparsınız diye düşünüyorum.
FiveM iyi ancak biz arkadaş arasında istediğimize göre yönlendirebilmek istiyoruz. Sunucularda gidip iş yapıp para kazanman lazım araba falan alman gerekiyor.

5 Kişi ikende FiveM sarmadı. Şuan 2 kişi Private için konu arıyoruz.
Hocam 5 kişi iken FiveM nasıl sarmadı anlayamadım, sunucularda oynadıkça insanlarla tanışacaktınız, olaylar gelişecekti. Oyuncuları bilgili bir sunucu değilse zaten sarmaz orası ayrı bir olay. 2 kişi Role Play için gerçekten düşük bir rakam. Sarmaz tabii. Konu öneremeyeceğim, FiveM önermek için yorum yapmıştım sadece.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı