GTA V Safe Mode Crash

Styips

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar selam. Birkaç gün önce GTA'yı açmaya çalıştığımda aşağıdaki resimdeki hatayı alıyordum, geçici bir hatadır diye düşünüp çok üstünde durmadım kapadım oyunu fakat dün ve bugün giriş yapmaya çalıştığımda aynı hatayı verdi ve dünden beri çözüm arıyorum DLL dosyası indirdim ZIP'ten oyunun ana dosyasına attım vs.

safemod.PNG

Farklı çözüm teknikleri olan arkadaşlar bilgilendirebilir mi? Şimdiden teşekkürler :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Pardon kasma demek istemiştim telefonun düzeltme ayarı yüzünden kazma diye çıkmış
Hayır kasma olmuyor bu arada.
Bilgisayarım GTA 5'i kaldırıyor.Kaldırmama gibi bir ihtimalin olduğunu düşünmüyorum çünkü sistemim gayet iyi . GTX 1080 GPU , Ryzen 5 işlemci ,16 GB MHZ'i yüksek ramler kullanmaktayım.
Dostum sorunun büyük ihtimalle Nvdia nın driverları ile alakalı. Son sürücülerde GTA V nin crash verdiği belirtilmiş zaten.
Ama GTA V ye gelen son güncelleme ile çözülmüş.

Son düzenleme:
Bilgisayarım GTA 5'i kaldırıyor.Kaldırmama gibi bir ihtimalin olduğunu düşünmüyorum çünkü sistemim gayet iyi . GTX 1080 GPU , Ryzen 5 işlemci ,16 GB MHZ'i yüksek ramler kullanmaktayım.
Bu hatayı Online Mode'da alıyorsanız sorun Rockstar Launcher kaynaklı. RDR2 çıktıktan sonra her iki oyunda da Online kısmı başa bela oldu. 320 saat GTA 5 oynamış biri olarak oyunu silme noktasına geldim. Story Mode oynayabilirsin. Ancak dediğim gibi Online Mode sorunlu biraz.

Şayet Story Mode'da atıyorsa dosya doğrulama dene. Olay görüntüleyicisi durumunu paylaş. Burada yardımcı olacaklardır elbet.

Selam arkadaşlar uzun uğraşlar sonucu çözmeyi başardım. Türkçe yamayı kaldırınca sorun ortadan kalktı, bu kadar basitmiş. İlginiz için teşekkürler.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı