Çözüldü GTA V Save klasörü nerede?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10

Emofisör

Hectopat
Yer
Çorum
Daha fazla  
Meslek
Avukat Sekreteri
RAM
16
Ekran kartı
GTX 1050 Ti
Merhaba, Enhanced versiyonunu oynuyorum, Ne %appdata% konumunda ne belgelerimde ne de farklı bir yerde hiçbir şekilde save aldığım dosyaları görüntüleyemiyorum. Profiles dosyası da mevcut değil hiçbir şekilde, yardımcı olur musunuz? Bu, nereden bulunuyor? Full save yapacağım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
'Den indirdim kankam o bahsettiğin klasörlere baktım yok onlarda da gizli görünümleri aktif etmiştim zaten.

Goldberk Social Club'da GTA IV var GTA V yok işte saçmalık orada başlıyor kafayı yedirtir bana bu iş.

Dostum şimdi GTA IV save dosyası var demişsin, birkaç yöntem var ya oyun içi save almıyor GTA V, ya da oyunu yönetici olarak çalıştırıyorsun. Eğer yönetici çalıştırıyorsan C/User/Administator/AppData/Roaming/Goldberg... dosyasında olabilir. Orijinal kurulumda save dosyası attığın ilk fotoğrafta profiles kısmında olur. Ek olarak son çare için Dosya Gezgini'ni açıp "sgta5" diye aratırsan çıkar diye düşünüyorum GTAV save dosya ismi bu kodla başlar sgta50000- SGTA50001 diye save devam eder.
Hiçbiri işe yaramazsa bu sefer "0F74F4C4" kodu ile arama yap dostum.
Belgeler > Rockstar Games > GTA V > Profiller veya savegames klasöründe olmalı.

Hocam, bir de unuttum söylemeyi: Daha önce oyunu açıp kayıt yapmadıysanız, save dosyası oluşmaz.

Hocam, bir de unuttum söylemeyi: Daha önce oyunu açıp kayıt yapmadıysanız, save dosyası oluşmaz.
Hocam sorun da şu ki 6 tane save almama rağmen böyle dosyalar yok varsa da içinde saveler yok...

Belgeler/ GTA5/ Profiles/ Your Profiles kısmında.
Yok içinde

1765971405553.png

1765971409408.png

Bakın buyrun dosyalar bunlar yalnızca

Gizli klasörleri aç dostum.

c/user/kullanıcı adı / documents /rockstar Games /gta5/profiles
c/user/kullanıcı adı/App Data/Roaming/Goldberg social clup/Gta5/
Bunlardan biri olabilir appdatta gözükmez görünümden gizli öğeleri aktif etmen lazım.
Oyun dosyasının içinde de olabilir crack olduğu için GTA5/savegames konumundada olabilir.

Crack dosyası hangi uzantıdan Codex -FitGirl(Reloaded)-CPY-X64 hangisi

Son düzenleme:

Bunlardan biri olabilir appdatta gözükmez görünümden gizli öğeleri aktif etmen lazım.
Oyun dosyasının içinde de olabilir crack olduğu için GTA5/savegames konumundada olabilir.

oyunindir.vip'den indirdim kankam o bahsettiğin klasörlere baktım yok onlarda da gizli görünümleri aktif etmiştim zaten

Goldberk Social clup'da GTA IV var GTA V yok işte saçmalık orda başlıyo kafayı yedirtir bana bu iş

'Den indirdim kankam o bahsettiğin klasörlere baktım yok onlarda da gizli görünümleri aktif etmiştim zaten.

Goldberk Social Club'da GTA IV var GTA V yok işte saçmalık orada başlıyor kafayı yedirtir bana bu iş.

Dostum şimdi GTA IV save dosyası var demişsin, birkaç yöntem var ya oyun içi save almıyor GTA V, ya da oyunu yönetici olarak çalıştırıyorsun. Eğer yönetici çalıştırıyorsan C/User/Administator/AppData/Roaming/Goldberg... dosyasında olabilir. Orijinal kurulumda save dosyası attığın ilk fotoğrafta profiles kısmında olur. Ek olarak son çare için Dosya Gezgini'ni açıp "sgta5" diye aratırsan çıkar diye düşünüyorum GTAV save dosya ismi bu kodla başlar sgta50000- SGTA50001 diye save devam eder.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Lanet olası dosyayı nereye atmış biliyor musun kullanıcılardan ortak'a ortak belgelerin içerisinde göndermiş saçma bir şekilde şimdi yapabildim teşekkür ederim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

• Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
    Yukarı