GTA V - ScriptHookV açılmama sorunu

Makaleler
1
Yer
Tekirdağ
GTA 5 ScriptHookV son versiyonunu yüklediğim zaman oyunu açınca launcher çok normal bir şekilde açılıyor, normalde olduğu gibi kapanıyor ve imleçte yükleniyor ibaresi beliriyor (oyun görev yöneticisinde açık gözüküyor). Bir süre sonra yükleniyor ibaresi gidiyor ve resimde görülen hatayı veriyor. Eski versiyonlar oyun versiyonuna uygun olmadığı için zaten olmuyor.

TpGbS6eTQXOnwWCfrc8Vfw.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam ozaman bi oyun dosyalarının bütünlüğünu doğrulayın bakalım eksik dll varmı. Bi zamanlar bende mod indirmişim aynı hatayı bende alıyordum öyle yaparsanız düzelicektir. Eğer düzelmezse modu silin yine oyun dosyalarını doğrulayın. Modu tekrar indirin eğer tekrar olmazsa modu silin ve son olarak oyun dosyalarının bütünlüğünü doğrula diyin ve devam edin. Bu işlemleri yaptıktan sonra olmuyor kanaatine varırsanız o mod bozuktur yada güncel deildir yayımcının düzeltmesini/güncellemesini bekleyiniz.

Hocam ozaman bi oyun dosyalarının bütünlüğünu doğrulayın bakalım eksik dll varmı. Bi zamanlar bende mod indirmişim aynı hatayı bende alıyordum öyle yaparsanız düzelicektir. Eğer düzelmezse modu silin yine oyun dosyalarını doğrulayın. Modu tekrar indirin eğer tekrar olmazsa modu silin ve son olarak oyun dosyalarının bütünlüğünü doğrula diyin ve devam edin. Bu işlemleri yaptıktan sonra olmuyor kanaatine varırsanız o mod bozuktur yada güncel deildir yayımcının düzeltmesini/güncellemesini bekleyiniz.
Zaten script hook v 27 t emmuzda geldi 2 gün önce onun öncesinde sorun çıkmıyodu bugün script hooku yükledim ve oyunu açmayı denedim ama resimdeki hatayı aldım saat 9 dan beri uğraşıyodum sonra bi şu modları silip tekrar deneyeyim dedim ve oldu sonra hatanın dinput8dll den geldiğini anladım önceki dinput8dll leri falan denemdim ama hiç birinde olmadı hiç birşeyde sıkıntı yok sadece dinput8dll çalışmıyor rica etsem script hookun sitesine bir bakabilirmisiniz ingilizcem çok iyi değil belki orda bir not bırakmışlardır

Zaten script hook v 27 t emmuzda geldi 2 gün önce onun öncesinde sorun çıkmıyodu bugün script hooku yükledim ve oyunu açmayı denedim ama resimdeki hatayı aldım saat 9 dan beri uğraşıyodum sonra bi şu modları silip tekrar deneyeyim dedim ve oldu sonra hatanın dinput8dll den geldiğini anladım önceki dinput8dll leri falan denemdim ama hiç birinde olmadı hiç birşeyde sıkıntı yok sadece dinput8dll çalışmıyor rica etsem script hookun sitesine bir bakabilirmisiniz ingilizcem çok iyi değil belki orda bir not bırakmışlardır
Tabiki hocam sitenin linkini verirseniz bi göz atayım

Aynı sorunu bende yaşıyordum. Oyuna mod ile girince zaten İnternet'in fişini çekip giriyorum. Yanlışlıkla Online'a girersem diye. Çünkü bildiğim kadarıyla Online'a mod ile girince ban yeniliyor.
Ama hata vermiyor, İnternet'e bağlamayınca bilgisayarı. Tek sorunu Offline modda oynuyorsunuz. Ama bir şey lazım olunca İnternet'ten zaten Offline olarak giriş yapmışsınız GTA'ya, İnternet'i geri bağlayabilirsiniz.

bende dinput8dll olduğu zaman zaten hiç girmiyor bile ama o yokken giriyor önceki sürümlerde hiçbirşey olmuyodu yeni güncellemede neden böyle birşey oldu anlamadım

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı