Rhypex Decapat Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 114 21 Eylül 2020 #1 GTA V oynarken bir anda oyun donuyor ve siyah ekranda kalıyor. Hiçbir şey yapamıyorum.
X xaydnhsn7 Hectopat Katılım 23 Temmuz 2020 Mesajlar 51 21 Eylül 2020 #2 Rhypex dedi: GTA V oynarken bir anda oyun donuyor ve siyah ekranda kalıyor. Hiçbir şey yapamıyorum. Genişletmek için tıkla... Önceden böyle bir sorun yaşıyor muydun? Artı 0 Eksi
Rhypex dedi: GTA V oynarken bir anda oyun donuyor ve siyah ekranda kalıyor. Hiçbir şey yapamıyorum. Genişletmek için tıkla... Önceden böyle bir sorun yaşıyor muydun?
KS KS Rhypex Decapat Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 114 21 Eylül 2020 #3 xaydnhsn7 dedi: Önceden böyle bir sorun yaşıyor muydun? Genişletmek için tıkla... Daha yeni yükledim 1 hafta oldu. Artı 0 Eksi
xaydnhsn7 dedi: Önceden böyle bir sorun yaşıyor muydun? Genişletmek için tıkla... Daha yeni yükledim 1 hafta oldu.
FurkanxdTR Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Eylül 2020 Mesajlar 2.608 Çözümler 8 21 Eylül 2020 #4 Ayrıntılı bilgi verir misin? Sistem özelliklerin ya da ısınma değerlerin gibi? Artı 0 Eksi
X xaydnhsn7 Hectopat Katılım 23 Temmuz 2020 Mesajlar 51 21 Eylül 2020 #5 Rhypex dedi: Daha yeni yükledim 1 hafta oldu. Genişletmek için tıkla... Muhtemelen ısınma değerlerinden kaynaklıdır. Sisteminin özelliklerini söyler misin? Artı 0 Eksi
Rhypex dedi: Daha yeni yükledim 1 hafta oldu. Genişletmek için tıkla... Muhtemelen ısınma değerlerinden kaynaklıdır. Sisteminin özelliklerini söyler misin?
KS KS Rhypex Decapat Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 114 21 Eylül 2020 #6 FurkanxdTR dedi: Ayrıntılı bilgi verir misin? Sistem özelliklerin ya da ısınma değerlerin gibi? Genişletmek için tıkla... Sistem ozellikleri. Intel i5 4. nesil 4 çekirdekli. 4 GB RAM GT 920M. 500GB harddisk. xaydnhsn7 dedi: Muhtemelen ısınma değerlerinden kaynaklıdır. Sisteminin özelliklerini söyler misin? Genişletmek için tıkla... Sistem ozellikleri. Intel i5 4. nesil 4 çekirdekli. 4 GB RAM. GT 920M. 500GB harddisk. Artı 0 Eksi
FurkanxdTR dedi: Ayrıntılı bilgi verir misin? Sistem özelliklerin ya da ısınma değerlerin gibi? Genişletmek için tıkla... Sistem ozellikleri. Intel i5 4. nesil 4 çekirdekli. 4 GB RAM GT 920M. 500GB harddisk. xaydnhsn7 dedi: Muhtemelen ısınma değerlerinden kaynaklıdır. Sisteminin özelliklerini söyler misin? Genişletmek için tıkla... Sistem ozellikleri. Intel i5 4. nesil 4 çekirdekli. 4 GB RAM. GT 920M. 500GB harddisk.
FurkanxdTR Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Eylül 2020 Mesajlar 2.608 Çözümler 8 21 Eylül 2020 #7 Rhypex dedi: Sistem ozellikleri. Intel i5 4. nesil 4 çekirdekli. 4 GB RAM. GT 920M. 500GB harddisk. Sistem ozellikleri. Intel i5 4. nesil 4 çekirdekli. 4 GB RAM. GT 920M. 500GB harddisk. Genişletmek için tıkla... Sıkıntı RAM'den kaynaklı olabilir. Artı 0 Eksi
Rhypex dedi: Sistem ozellikleri. Intel i5 4. nesil 4 çekirdekli. 4 GB RAM. GT 920M. 500GB harddisk. Sistem ozellikleri. Intel i5 4. nesil 4 çekirdekli. 4 GB RAM. GT 920M. 500GB harddisk. Genişletmek için tıkla... Sıkıntı RAM'den kaynaklı olabilir.
Eyüp Köse Kilopat Katılım 31 Ocak 2019 Mesajlar 380 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Eylül 2020 #8 Ram sadece drop yaratacaktır kapanma gibi bir sıkıntı yapacağını düşünmüyorum FurkanxdTR dedi: Sıkıntı RAM'den kaynaklı olabilir. Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
Ram sadece drop yaratacaktır kapanma gibi bir sıkıntı yapacağını düşünmüyorum FurkanxdTR dedi: Sıkıntı RAM'den kaynaklı olabilir. Genişletmek için tıkla...
KS KS Rhypex Decapat Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 114 21 Eylül 2020 #9 FurkanxdTR dedi: Sıkıntı RAM'den kaynaklı olabilir. Genişletmek için tıkla... FurkanxdTR dedi: Sıkıntı RAM'den kaynaklı olabilir. Genişletmek için tıkla... Ama RAM'in yetiyor olmasi gerek cunku minimum sistem gereksinimlerinde 4 GB RAM yaziyordu. Eyüp Köse dedi: RAM sadece drop yaratacaktır kapanma gibi bir sıkıntı yapacağını düşünmüyorum. Genişletmek için tıkla... Bencede. Eyüp Köse dedi: RAM sadece drop yaratacaktır kapanma gibi bir sıkıntı yapacağını düşünmüyorum. Genişletmek için tıkla... Peki ne yapmam gerek. Artı 0 Eksi
FurkanxdTR dedi: Sıkıntı RAM'den kaynaklı olabilir. Genişletmek için tıkla... FurkanxdTR dedi: Sıkıntı RAM'den kaynaklı olabilir. Genişletmek için tıkla... Ama RAM'in yetiyor olmasi gerek cunku minimum sistem gereksinimlerinde 4 GB RAM yaziyordu. Eyüp Köse dedi: RAM sadece drop yaratacaktır kapanma gibi bir sıkıntı yapacağını düşünmüyorum. Genişletmek için tıkla... Bencede. Eyüp Köse dedi: RAM sadece drop yaratacaktır kapanma gibi bir sıkıntı yapacağını düşünmüyorum. Genişletmek için tıkla... Peki ne yapmam gerek.
Eyüp Köse Kilopat Katılım 31 Ocak 2019 Mesajlar 380 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Eylül 2020 #10 Bilgisayarınızın en son bakımını ne zaman yaptınız? Artı 0 Eksi