GTA V Snapmatic resimlerim

Makaleler
113
Yer
Bucak-Burdur
Daha fazla  
Meslek
Online İngilizce Öğretmeni
İyi günler herkese. Oyundan Snapmatic ile fotoğraflar çekiyorum. Bazıları gerçekten güzel çıkıyor. Onları bu konu altında paylaşmak istedim. Eğer GTA V oyununa sahip birileri varsa aramızda, onlarda bu konu altına resimleri paylaşabilirler. Konu güncel kalabilir.

Not : Yeni resimleri çektikçe koyacağım. Sizinde resimleriniz varsa koyun lütfen.

Güncel :

Tren kardeşimle takılma keyfi

GTA Online da aldığım yeni evim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende diyordum Raşit son zamanlarda neden forumda pek yok meğerse adam GTA 5 almış Bu oyun süper ya şu fotoğraflara bak, kaliteli ve gerçekçi. Trevor olduğu fotoğraf ayrı güzel olmuş tam arıza tip

Bende diyordum Raşit son zamanlarda neden forumda pek yok meğerse adam GTA 5 almış Bu oyun süper ya şu fotoğraflara bak, kaliteli ve gerçekçi. Trevor olduğu fotoğraf ayrı güzel olmuş tam arıza tip

Ohoo, GTA V'ı alalı kaç ay oldu. Oyunu bitireli de baya bi oldu yani. Spoiler gibi olmasın ama o Trevor'ın son fotoğrafı.

TheSquad, yorumu değiştirmeni tavsiye ederim. Yada Spoiler diye başına yazı yaz.

İlk resmi çok beğendim. Harika yakalamışsın.

Evet, daha bir yarım saat önce çektim o fotoğrafı. Franklin'in ciğerlerini geliştirmek için dalış yapıyordum.

Not : Evet şapkayla dalış yapmaktaydım. Tamam ezmeyin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…