GTA V Snapmatic resimlerim

Tabi GTA 4 gibi port özürlü bir oyun olmaz ise ;)

2008'den beri gelişen teknoloji ve yeni donanımlarla pek optimizasyon sorunu olacağını sanmıyorum. Tabi firmalar yüksek miktarda para ödeyip PC'ye çıkan versiyonun rezil olmasını sağlayabilirler.

Oyunu konsolda resmen dibine kadar sömürdüm. Ne bir yan görevi, nede yolda rastlanan tuhaf durumu kaldı. Ama oyun PC'ye çıkınca yerimde duramayıp bir de PC'ye alacağım oyunu. O grafikleri bende yakından incelemek istiyorum. :)

Güncel : Yeni resimler eklendi. :) (Biliyorum az yeni resim geliyor. Ama şu oyunda ki yükleme ekranı sorununu halleder etmez, daha fazla resim eklenecek.)

Yeni resimler geldi. :)

Michael'in sakalları uzatıp güzel bir saç ve takım elbise ile şehrin şık bir yerinde fotoğraf çeksene ilerleyen zamanlarda.

I'm on it sir. :) Oyuna adım atar atmaz, bir gökdelenin tepesinden çekinirim. :)

Yeni resimleri buraya paylaşmaya devam ediyorum. Micheal sahnede. :)

Gökdelenin tepesinden. :)

5OUCsOI.jpg

cTSEzv1.jpg

VINEWOOD yazısına mı gitsem diye düşünürken, helikopterin motorlarının birden durması üzerine paraşüte geçişim. Arkaya bakınca gördüğüm müthiş şehir görüntüsü...

L4OkuDP.jpg

VINEWOOD yazısındaki N harfinin üzerine çıkıp bakınmak güzeldir. :) (Not : Fotoğraf aşkı ile yanarken düşüp ölmekte paha biçilemez...)

zlJly5L.jpg

EAnGDIb.jpg

ts3SgU5.jpg

(Burada biraz sıkılmış gibi ha?)

Blf7Ffq.jpg

Tamamen OffRoad bir araç yapıp dolanmak ayrı bir keyif. :)

k7dDuzI.jpg

Michael & Amanda :

6YUs7aK.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
GTA IV oynanış videoları izlerken insan ve araçların az olduğunu fark ettim daha doğrusu oyun fark ettirdi.
Umarım PC GTA V'te bu olmaz.
GTA IV'da ayarlar'dan araç yoğunluğunu arttırabiliyorsunuz. :)

- - - Güncellendi - - -

GTA V'yi hiç beğenmiyorum ya şu anda. ( PC'ye çıksada oynasak ) :cool: Sizce GTX 760'da akıcı oynar mıyım? :)

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı