GTA V Snapmatic resimlerim

Şu kıyafetler hala yapışık şekilde mi resimlerde ki gibi? Artık buna bir el atsınlar da, Fifa 14 ve 2k14 Next Gen versiyonları gibi sallansa kıyafetler falan yapışmasa böyle daha güzel olurdu

Oyunu konsolda resmen dibine kadar sömürdüm. Ne bir yan görevi, nede yolda rastlanan tuhaf durumu kaldı. Ama oyun PC'ye çıkınca yerimde duramayıp bir de PC'ye alacağım oyunu. O grafikleri bende yakından incelemek istiyorum.

Güncel : Yeni resimler eklendi. (Biliyorum az yeni resim geliyor. Ama şu oyunda ki yükleme ekranı sorununu halleder etmez, daha fazla resim eklenecek.)

Yeni resimler geldi.

Michael'in sakalları uzatıp güzel bir saç ve takım elbise ile şehrin şık bir yerinde fotoğraf çeksene ilerleyen zamanlarda.

I'm on it sir. Oyuna adım atar atmaz, bir gökdelenin tepesinden çekinirim.

Yeni resimleri buraya paylaşmaya devam ediyorum. Micheal sahnede.

Gökdelenin tepesinden.

VINEWOOD yazısına mı gitsem diye düşünürken, helikopterin motorlarının birden durması üzerine paraşüte geçişim. Arkaya bakınca gördüğüm müthiş şehir görüntüsü...

VINEWOOD yazısındaki N harfinin üzerine çıkıp bakınmak güzeldir. (Not : Fotoğraf aşkı ile yanarken düşüp ölmekte paha biçilemez...)

(Burada biraz sıkılmış gibi ha?)

Tamamen OffRoad bir araç yapıp dolanmak ayrı bir keyif.

Michael & Amanda :

Son düzenleyen: Moderatör:
GTA IV oynanış videoları izlerken insan ve araçların az olduğunu fark ettim daha doğrusu oyun fark ettirdi.
Umarım PC GTA V'te bu olmaz.
GTA IV'da ayarlar'dan araç yoğunluğunu arttırabiliyorsunuz.

- - - Güncellendi - - -

GTA V'yi hiç beğenmiyorum ya şu anda. ( PC'ye çıksada oynasak ) Sizce GTX 760'da akıcı oynar mıyım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…