GTA V Social Club Rockstar Activation Code Already İn Use Hatası

erdem ü.

Hectopat
Yer
ankara etimesgut
Daha fazla  
Meslek
makina teknikeri.
Öncelikle iyi günler arkadaşlar.

Ben(@Recep Baltaş) Recep BALTAŞ Bey'in anlattığı gibi GMG' den GTA V satın aldım. Rockstar Social Club'dan aktif ettikten sonra indirmeye başladım ve bitti. Sorunum şu benim. Resimde görmüş olduğunuz gibi tekrar key istiyor. Girdiğimde zaten kullanımda diye hata veriyor. Bu sorun neden olabilir? İndirenlerin başına böyle bir sorun geldi mi merak ediyorum. Yardımcı olursanız çok sevinirim. Şimdiden teşekürler.

EkranAlintisi.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Ya gerçekten bu konuyu açtığın iyi oldu bende de aynı sorun var steamda verilen aktivasyon kodunu social clubte aktifleştirmeme rağmen bu launcher kısmında kullanıcı adı ve şifremle girişte yapamıyorum key istiyor yeniden soruyor ve hata veriyor çözebilen arkadaşlar varmı acaba?

Lütfen çözümünü yazabilir misiniz bende de aynı sorun var ?

Social cluba giremeyenler için yazıyorum. Bende çift ekran kartı var 970m ve intelin 970m i kapatıyorum tekrar oyuna girmeye çalışıyorum. Social club açılıyor social club açıldıktan sonra tekrar devreye sokuyorum 970m mi?

Nasıl sorun bendede aynen devam ediyor steadan aldığım key social club'te çalışmıyor oyunda çalışmıyor napcaz var mı bir çözümü?

Bende key var ama aktivasyon kodunu yazma yari nerede onu bulamıyorum sitede .

Gta 5 aktifleştirme rehberi böyle ama ben niye ise active gta 5 yazısını ve o resmi bulamıyorum ya bende mi sorun var ?

Sorunu buldum 18 yaş üstü olmak gerekiyormuş.

Beyler oyunun çözümünü buldum kod kullanıldı diyenlere:
"Sorunun bir çözümünü buldum. Gta 5 in kurulu olduğu pc de steam hesabından çıkıyoruz. Farklı bir steam hesabı ile giriş yapıyoruz. Ve burada Gta 5 i aç dediğimiz zaman bu oyunun bu hesaba ait olmadığı ama bunun için izin isteyebileceğimizi belirtiyor. Sonra diğer hesabın mailini kontrol ettiğimizde izin mailindeki linke tıklayarak diğer hesaba oyunu oynama izni vermiş oluyoruz.

Son olarak bu diğer hesaptan oyunu açıp keyi aktif etmiş olduğunuz social club hesabı ile oyuna girebilirsiniz.

Bu arada Steam, Social Club ile ilişkilendirmenin kalıcı olduğunu söylüyor bu yüzden steam ile eşleştirilmiş bir Social club hesabınızı ne yazık ki değiştiremiyorsunuz."
Bu şeklde çözülüyor kolay gelsin herkeze.

Ben steamdan almadım malesef ve kodu onaylatamıyorum bu hatayı veriyor napıcam bilmiyorum.

GTA V social club rockstar activation code already in use yazıyor devamlı.

sssss.png

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı