GTA V Social Club Rockstar Activation Code Already İn Use Hatası

Arkadaşlar bende de bu sorun var iki gündür çözemedim kafayı yedim daha önce arkadaşa verdim ben yükledim ekrana bu çıktı bir türlü çözemedim lütfen yardımcı olur musunuz?

Screenshot_1.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynı sorun bende de vardı. Aktivasyon ekranında back dedim. Ardından e mail kısmında yazan emailden farklı bir email yazdım. Sonra social club yazdığım e mail imden önce duran email imi getirdi şifremi girdim ve oyun açıldı. Umarım yardımcı olabilmişimdir :)

Aynı sorun bende de vardı. Aktivasyon ekranında back dedim. Ardından e mail kısmında yazan emailden farklı bir email yazdım. Sonra social club yazdığım e mail imden önce duran email imi getirdi şifremi girdim ve oyun açıldı. Umarım yardımcı olabilmişimdir :)

Cidden oldu. Çok teşekkür ederim. Sorunlu bir oyun.

Başka çözüm ise CD ile alanlar için söylüyorum

Oyunu silin tamamen belgelerdeki rockstar dosyasınıda silin ondan sonra oyunu en baştan Cd ile tekrardan kurun Düzeliyor bugün oyunu silip tekrardan kurdum bana herhangi bir kod sormadı

Beyler oyunun çözümünü buldum kod kullanıldı diyenlere:
"Sorunun bir çözümünü buldum. Gta 5 in kurulu olduğu pc de steam hesabından çıkıyoruz. Farklı bir steam hesabı ile giriş yapıyoruz. Ve burada Gta 5 i aç dediğimiz zaman bu oyunun bu hesaba ait olmadığı ama bunun için izin isteyebileceğimizi belirtiyor. Sonra diğer hesabın mailini kontrol ettiğimizde izin mailindeki linke tıklayarak diğer hesaba oyunu oynama izni vermiş oluyoruz.

Son olarak bu diğer hesaptan oyunu açıp keyi aktif etmiş olduğunuz social club hesabı ile oyuna girebilirsiniz.

Bu arada Steam, Social Club ile ilişkilendirmenin kalıcı olduğunu söylüyor bu yüzden steam ile eşleştirilmiş bir Social club hesabınızı ne yazık ki değiştiremiyorsunuz."
Bu şeklde çözülüyor kolay gelsin herkeze.

Hocam Ben oyunu voidu adlı bir siteden aldım keyi ve gta 5 steam'a bağlı değil ben nasıl çözücem ?

Kendi paranız ile rezil oluyorsunuz. Belli ki birçok kişi aynı sorunu yaşıyor. Yakın zamanda bir çözüm bulunur ama siz mağdur olduğunuzla kalırsınız. :cry:

Beyler daha demin bana da oluyordu ancak çözdüm :) @TrReal arkadaşın çözümü oluyor peki nasıl yapacağız tam olarak. Ben DVD almıştım rahat rahat oynuyordum ve ilk çıktığında MediaMarkt almıştım :) Aynı şekilde Activation hatası verdi bende de. Yeni bir Rockstar hesabı açtım GTA 5 tekrar girdim hesab giriş yerinde yeni açmış olduğumu girdim ve tekrar Activation hatası verdi tekrar kapattım. Yeniden açtığımda hesap girme yerine eski hesabımı yani GTA 5 olanı gidirdiğimde sorunsuz olarak hesaba girip Activation takılmadan oyuna girebildim denemenizi tavsiye ederim lütfen olmuyor veya oluyor ise geri dönüş yapın ki birbirimize yardımcı olalım.

arkadaşlar bende de aynı sorun var kullanıcı adımı ve şifremi giriyorum sonrasında activation code istiyor oyunu daha önceden oynadım bitirdim kodu yine girdim kodun etkinleştirildiğini söylüyor yani hata veriyor nasıl yapıcam lütfen yardım edin. :(

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı