1 199908 Kilopat Katılım 31 Ocak 2018 Mesajlar 1.838 Çözümler 3 14 Kasım 2021 #1 GTA V'in bende Steam sürümü var. Başarımlarımı sıfırlamak istiyorum. Nasıl yapabilirim? Rockstar destek üzerinden diyelim iletişime geçtim, mümkün müdür? Son düzenleyen: Moderatör: 14 Kasım 2021
GTA V'in bende Steam sürümü var. Başarımlarımı sıfırlamak istiyorum. Nasıl yapabilirim? Rockstar destek üzerinden diyelim iletişime geçtim, mümkün müdür?
3 396597 Kilopat Katılım 9 Aralık 2020 Mesajlar 3.299 Makaleler 1 Çözümler 38 14 Kasım 2021 #2 Böyle bir şey mümkün değil ama Achievement Manager kullanarak sıfırlayanlar var. Ceza yersen tüm sorumluluk senindir. Artı 0 Eksi
Böyle bir şey mümkün değil ama Achievement Manager kullanarak sıfırlayanlar var. Ceza yersen tüm sorumluluk senindir.
OnlyNess Hectopat Katılım 3 Ağustos 2021 Mesajlar 1.276 Çözümler 6 14 Kasım 2021 #3 Neden sıfırlamak istiyorsunuz ki? Ve başarımlar sıfırlanamaz diye biliyorum. Artı 0 Eksi
KS KS 1 199908 Kilopat Katılım 31 Ocak 2018 Mesajlar 1.838 Çözümler 3 14 Kasım 2021 #4 OnlyNess dedi: Neden sıfırlamak istiyorsunuz ki? Ve başarımlar sıfırlanamaz diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Zamanında mod menu kullanarak istemsizce achievement unlock yaptım. Ömer444444 dedi: Böyle bir şey mümkün değil ama Achievement Manager kullanarak sıfırlayanlar var. Ceza yersen tüm sorumluluk senindir. Genişletmek için tıkla... Rockstar Destek yardımcı olabiliyor mu Ömer444444 dedi: Böyle bir şey mümkün değil ama Achievement Manager kullanarak sıfırlayanlar var. Ceza yersen tüm sorumluluk senindir. Genişletmek için tıkla... Rockstar Destek yardımcı olabiliyor mu? Artı 0 Eksi
OnlyNess dedi: Neden sıfırlamak istiyorsunuz ki? Ve başarımlar sıfırlanamaz diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Zamanında mod menu kullanarak istemsizce achievement unlock yaptım. Ömer444444 dedi: Böyle bir şey mümkün değil ama Achievement Manager kullanarak sıfırlayanlar var. Ceza yersen tüm sorumluluk senindir. Genişletmek için tıkla... Rockstar Destek yardımcı olabiliyor mu Ömer444444 dedi: Böyle bir şey mümkün değil ama Achievement Manager kullanarak sıfırlayanlar var. Ceza yersen tüm sorumluluk senindir. Genişletmek için tıkla... Rockstar Destek yardımcı olabiliyor mu?
3 396597 Kilopat Katılım 9 Aralık 2020 Mesajlar 3.299 Makaleler 1 Çözümler 38 14 Kasım 2021 #5 SoloResistencia dedi: Zamanında mod menu kullanarak istemsizce achievement unlock yaptım. Rockstar destek yardımcı olabiliyor mu? Rockstar destek yardımcı olabiliyor mu? Genişletmek için tıkla... Sanmıyorum ama yine de deneyin isterseniz. Artı 0 Eksi
SoloResistencia dedi: Zamanında mod menu kullanarak istemsizce achievement unlock yaptım. Rockstar destek yardımcı olabiliyor mu? Rockstar destek yardımcı olabiliyor mu? Genişletmek için tıkla... Sanmıyorum ama yine de deneyin isterseniz.