Buna bi çözüm aramıyorum konu dışından çıkmassakOynayacak arkadaşın yoksa alma, boşa para online'da sıkılırsın.
Arkadaş Steam Key istiyor gift olarak değil! Ayriyeten daha ucuza yerler de var.Grand Theft Auto V ( GTA 5 ) – Epin Evreni buyur hocam bildiğim kadarıyla piyasada en uygun veren bu site. Ben pubg almıştım bir kaç hafta önce sorunsuz göndermişlerdi. Steam Gift şeklinde senin hesabına gönderiveriyorlar.
Bir oyunu satın almanın sebebi bir tek online oynamak mı?Oynayacak arkadaşın yoksa alma, boşa para online'da sıkılırsın.
GTA 5'in steam keyini görmedim ben hiç sadece rockstar key satıyorlar. Daha ucuz neresi var söylersen bakayım oraya da.Arkadaş Steam Key istiyor gift olarak değil! Ayriyeten daha ucuza yerler de var.
Bir oyunu satın almanın sebebi bir tek online oynamak mı?
Arkadaş Steam Key istiyor gift olarak değil
Belki eklemeyecektir başka bir arkadaşına hediye edecektir. Tercihler tartışılmaz, arkadaş öyle istiyor.Ne fark eder ki? Sonuçta her türlü kütüphanesine eklenecek.
Single oynamayan kişinin az olduğunu düşünüyorum.Arkadaş Steam Key istiyor gift olarak değil! Ayriyeten daha ucuza yerler de var.
Bir oyunu satın almanın sebebi bir tek online oynamak mı?
Gift olarak alınca senin olmuyor ben key alırsam benim oluyorNe fark eder ki? Sonuçta her türlü kütüphanesine eklenecek.
Yanlış biliyorsunuz gift olarak gönderilen oyunlar geri alınamıyor siz istemediğiniz sürece. Key'lerden farkı yok zaten gta 5'in steam cd keyini bulabileceğinizi sanmıyorum.Gift olarak alınca senin olmuyor ben key alırsam benim oluyor
Gift olarak alınca senin olmuyor ben key alırsam benim oluyor
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.