GTA V Steam vs Epic Games arasında fark var mı?

• Konuyu başlatan 231981
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 10
  • Görüntüleme 4.294

231981

Kilopat
Makaleler
1
Arkadaşlar Epic Games bir ara bedava GTA V Premium vermişti hatırlarsanız. O zaman kütüphaneye eklemiştim. Arada sırada girip oynamak istiyorum da bazı sorular var aklımda. Steam sürümü ile Epic sürümü arasında bir fark var mı? Özellikle Epic Games sürümün de biraz optimizasyon sorunu var falan diyenler var çünkü Steam sürümü daha stabilmiş. Steam'da oynayanlar ile Epic Games oynayanlar aynı oyunda olabiliyor mu yani Steam oyuncuları ayrı Epic oyunları ayrı yerde mi oynuyor? Kafama takıldı. Bilenler var mı acaba? Aynı oyunu Steam'dan alacağım yoksa Steam daha iyiyse.

Arkadaşlar Epic Games bir ara bedava GTA V Premium vermişti hatırlarsanız. O zaman kütüphaneye eklemiştim. Arada sırada girip oynamak istiyorum da bazı sorular var aklımda. Steam sürümü ile Epic sürümü arasında bir fark var mı? Özellikle Epic Games sürümün de biraz optimizasyon sorunu var falan diyenler var çünkü Steam sürümü daha stabilmiş. Steam'da oynayanlar ile Epic Games oynayanlar aynı oyunda olabiliyor mu yani Steam oyuncuları ayrı Epic oyunları ayrı yerde mi oynuyor? Kafama takıldı. Bilenler var mı acaba? Aynı oyunu Steam'dan alacağım yoksa Steam daha iyiyse.

Boşa para verme varsa eğer ben Epic'ten oynuyorum sorunsuz bir şekilde hiçbir farkları yok.

Optimizasyon konusunda bir sorun yok yalan gibi geldi bana. Epic Games ve Steam oyuncuları beraber oynayabiliyorlar. Arasındaki tek fark benim bildiğim ve gördüğüm kadarıyla Epic Games'de oyun 110GB yer kaplıyorsa mesela, Steam'de daha az veya daha çok kaplıyor diye biliyorum.

Benim arkadaşlarım Epic'ten oynarken onlarla birlikte oynayabiliyordum yani aynı sunucularda oynuyorsunuz.

Performans farkı olacağını sanmıyorum ama bu videoya bakabilirsiniz:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bence boşa para vermeyin Steam takıntınız yoksa.

Özellikle Epic Games sürümün de biraz optimizasyon sorunu var falan diyenler var
Var. Cidden var. Epic Games'tan indirdiğim GTA 5 normal ayarlarda kasıyordu, bu gün Steam'den GTA 5 Premium Edition aldım. Garip ama evet Steam'de olan ara sıra lag girmiyordu Epic versiyonuna göre. Hala niye böyle bir şey oldu anlam veremiyorum, belki de Epic GAmes arka planda fazla kaynak tüketiyordur diye, kesin bilmiyorum. 8 GB RAM ve i5 10. nesil, orta-düşük güçlü laptopta oynuyorum GTA 5'i.

Steam ile aynı sunucuda olduğun için online kısmında da sıkıntı yaşamazsın.

Hiç bir fark yok aga.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı