sentiusz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Eylül 2019 Mesajlar 1.357 Çözümler 4 16 Mayıs 2020 #1 GTA 5'i Epic Games üzerinden indiriyorum. Yaklaşık 3 GB kaldı. Yüklendikten sonra ne gibi işlemler yapmam lazım story mode ve Online oynamak için?
GTA 5'i Epic Games üzerinden indiriyorum. Yaklaşık 3 GB kaldı. Yüklendikten sonra ne gibi işlemler yapmam lazım story mode ve Online oynamak için?
SergioGnæbry Hectopat Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 577 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Basketbolcu 16 Mayıs 2020 #2 Social Club indir hesap kur giriş yap öncelikle. Son düzenleyen: Moderatör: 16 Mayıs 2020 Artı 0 Eksi
Uton Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 7 Ağustos 2013 Mesajlar 9.116 Makaleler 3 Çözümler 38 16 Mayıs 2020 #3 Oyuna giriş yapın story ve online diye iki kısım var isminden anladığınız üzere tıklayıp giriyorsunuz. Artı 0 Eksi
Oyuna giriş yapın story ve online diye iki kısım var isminden anladığınız üzere tıklayıp giriyorsunuz.
Atamyolundayız Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Mart 2018 Mesajlar 6.682 Çözümler 23 16 Mayıs 2020 #4 SergioGnæbry dedi: Social Club indir hesap kur giriş yap öncelikle. Genişletmek için tıkla... Kurmasına gerek yok oyun inince otomatik indiriyor. Artı 0 Eksi
SergioGnæbry dedi: Social Club indir hesap kur giriş yap öncelikle. Genişletmek için tıkla... Kurmasına gerek yok oyun inince otomatik indiriyor.
V. Scaletta Megapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Nisan 2020 Mesajlar 9.396 Çözümler 70 Yer Istanbul 16 Mayıs 2020 #5 sentiusz dedi: GTA 5'i Epic Games üzerinden indiriyorum. Yaklaşık 3 GB kaldı. Yüklendikten sonra ne gibi işlemler yapmam lazım story mode ve Online oynamak için? Genişletmek için tıkla... Story Mode'da ilk bölümü geçtikten sonra Online'a girebilirsiniz. SergioGnæbry dedi: Social Club İndir Hesap Kur Giriş Yap Öncelikle. Genişletmek için tıkla... Oyunu indirince zaten otomatik Social Club yüklenecek. Ekstra kurmanıza gerek yok. Artı 0 Eksi
sentiusz dedi: GTA 5'i Epic Games üzerinden indiriyorum. Yaklaşık 3 GB kaldı. Yüklendikten sonra ne gibi işlemler yapmam lazım story mode ve Online oynamak için? Genişletmek için tıkla... Story Mode'da ilk bölümü geçtikten sonra Online'a girebilirsiniz. SergioGnæbry dedi: Social Club İndir Hesap Kur Giriş Yap Öncelikle. Genişletmek için tıkla... Oyunu indirince zaten otomatik Social Club yüklenecek. Ekstra kurmanıza gerek yok.
T Tithisa Hectopat Katılım 4 Kasım 2019 Mesajlar 547 Çözümler 2 16 Mayıs 2020 #6 Beyler ben online girmeye çalışıyorum tutorial bittiğini nasıl anlıyacağım ? Ve arkadaşıma join dediğimde yanına gidemiyorum serverine giremiyorum. Artı 0 Eksi
Beyler ben online girmeye çalışıyorum tutorial bittiğini nasıl anlıyacağım ? Ve arkadaşıma join dediğimde yanına gidemiyorum serverine giremiyorum.
KS KS sentiusz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Eylül 2019 Mesajlar 1.357 Çözümler 4 16 Mayıs 2020 #7 Arkadaşlar yaklaşık 2 saattir 3 GB'lık kısmı indirmeye çalışıyorum fakat indirme arada bir 100 kb/sn olup geri sıfırlanıyor. Çözümü yok mu bunun? Artı 0 Eksi
Arkadaşlar yaklaşık 2 saattir 3 GB'lık kısmı indirmeye çalışıyorum fakat indirme arada bir 100 kb/sn olup geri sıfırlanıyor. Çözümü yok mu bunun?
Uton Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 7 Ağustos 2013 Mesajlar 9.116 Makaleler 3 Çözümler 38 16 Mayıs 2020 #8 Tithisa dedi: Beyler ben online girmeye çalışıyorum tutorial bittiğini nasıl anlıyacağım ? Ve arkadaşıma join dediğimde yanına gidemiyorum serverine giremiyorum. Genişletmek için tıkla... Sizi haritada serbest bıraktığı zaman bittiğini anlıyorsunuz genelde, zorunlu görev yaptırıyor tutorial bölümlerini bitirmek için. Artı 0 Eksi
Tithisa dedi: Beyler ben online girmeye çalışıyorum tutorial bittiğini nasıl anlıyacağım ? Ve arkadaşıma join dediğimde yanına gidemiyorum serverine giremiyorum. Genişletmek için tıkla... Sizi haritada serbest bıraktığı zaman bittiğini anlıyorsunuz genelde, zorunlu görev yaptırıyor tutorial bölümlerini bitirmek için.
SergioGnæbry Hectopat Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 577 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Basketbolcu 16 Mayıs 2020 #9 sentiusz dedi: Arkadaşlar yaklaşık 2 saattir 3 GB'lık kısmı indirmeye çalışıyorum fakat indirme arada bir 100 kb/sn olup geri sıfırlanıyor. Çözümü yok mu bunun? Genişletmek için tıkla... Bende de şu an yükleniyor aynısı oldu kendiliğinden geçiyor bir şey yapamazsın Uton dedi: Sizi haritada serbest bıraktığı zaman bittiğini anlıyorsunuz genelde, zorunlu görev yaptırıyor tutorial bölümlerini bitirmek için. Genişletmek için tıkla... %100 Save İndirsek Direk Girsek Online'ye Olur mu Kardeşim. Artı 0 Eksi
sentiusz dedi: Arkadaşlar yaklaşık 2 saattir 3 GB'lık kısmı indirmeye çalışıyorum fakat indirme arada bir 100 kb/sn olup geri sıfırlanıyor. Çözümü yok mu bunun? Genişletmek için tıkla... Bende de şu an yükleniyor aynısı oldu kendiliğinden geçiyor bir şey yapamazsın Uton dedi: Sizi haritada serbest bıraktığı zaman bittiğini anlıyorsunuz genelde, zorunlu görev yaptırıyor tutorial bölümlerini bitirmek için. Genişletmek için tıkla... %100 Save İndirsek Direk Girsek Online'ye Olur mu Kardeşim.
Atamyolundayız Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Mart 2018 Mesajlar 6.682 Çözümler 23 16 Mayıs 2020 #10 sentiusz dedi: Arkadaşlar yaklaşık 2 saattir 3 GB'lık kısmı indirmeye çalışıyorum fakat indirme arada bir 100 kb/sn olup geri sıfırlanıyor. Çözümü yok mu bunun? Genişletmek için tıkla... Sakın karışma bırak insin. Artı 0 Eksi
sentiusz dedi: Arkadaşlar yaklaşık 2 saattir 3 GB'lık kısmı indirmeye çalışıyorum fakat indirme arada bir 100 kb/sn olup geri sıfırlanıyor. Çözümü yok mu bunun? Genişletmek için tıkla... Sakın karışma bırak insin.