GTA V Sürekli Patch Yükleme Sorunu

Sorun bende devam ediyor arkadaşlar. Çözümü yok mu halen? Yeter ama ya bıktım, 25 dakika bekliyorum her oyuna girmeye çalıştığımda.
Patch dosyasını da indirdim, kuruyorum fakat yine işe yaramıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar güncellemeye başlamadan tüm güvenlik duvarlarını kaldırın ve Google DNS kullanarak yükleyin. Aynı sorunu ben de yaşıyordum artık hiç problem yaşamadan update leri yapabiliyorum. Benim dediğimi deneyin. İşe yarayıp yaramadığını da yazarsanız sevinirim.

GTA file check programı ile oyun klasöründeki hatalı dosyaları bulup sil, sonra Social Club otomatik yeniden yükleyecektir silinen dosyaları. Belki düzelir böyle.

Arkadaşlar güncellemeye başlamadan tüm güvenlik duvarlarını kaldırın ve Google DNS kullanarak yükleyin. Aynı sorunu ben de yaşıyordum artık hiç problem yaşamadan update leri yapabiliyorum. Benim dediğimi deneyin. İşe yarayıp yaramadığını da yazarsanız sevinirim.

Maalesef değişen bir şey olmadı.

Tekrar tekrar aynı patch'i neden indirir ki?

GTA file check programı ile oyun klasöründeki hatalı dosyaları bulup sil, sonra Social Club otomatik yeniden yükleyecektir silinen dosyaları. Belki düzelir böyle.
File Check programı da bir şey bulamadı. Bütün dosyalar hatasız.

Arkadaşlar silmeye gerek yok. 335 patchını manuel olarak kurun. 372.25 mb 'lık linki ben attım. 1 gün sonra tekrar geldi bitane patch. Onun linkini araştıramıcam siz araştırın rica edicem. Ben sorunu böyle çözdüm.

Manuel de kurdum. Fakat tekrar GTA V'i çalıştırınca patch'ı tekrar indiriyor.
Adamda kota bırakmaz bu oyun.

Arkadaşlar ne yapıldıysa yaptım ama hala devam ediyor güncel bir çözüm var mı yardım eder misiniz ?

Arkadaşlar siz yine iyisiniz. 350 MB hiçbir şey. Ben her girişimde 6 GB tekrar download yapıyor. Oyunu orijinal DVD'sinden yükledim. Dedim belki güncelleme yapıyordur ama nafile her girişimde bana sıkıntı çıkarıyor. Ne yapmam gerek bilgisi olan var mı ?

"Verifying data control GTA 5." Tam diyorum oyun açılacak başlıyor download'a. Var mı çözüm önerisi olan? Kaç sene geçmiş yeni aldım o kadar para verip her seferinde bana pürüz çıkarmaktan vazgeçmiyor.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı