GTA V tam ekran yapınca çökme sorunu

İşletim sistemi
Windows 10
Evet bu sabah GTA oynıyayım dedim ve oyun küçücük. Bir halt anlaşılmıyor diye alt+enter bastığım anda oyun büyülü bir şekilde çöktü. Epic Launcher'den doğruladım ayarları falan değiştim ama nafile.

Onboard ekran kartı ile GTA V oynamak pek sağlıklı değil gibi. Bu arada kendi testim ile, ağır bir oyun oynarken kalitesiz bir PSU kullanırken Sleeping Dogs'da çözünlürlük değiştirince oyun çöküyordu. Sizin sıkıntınız ekran kartı eksikliği olabilir.

Onboard ekran kartı ile GTA V oynamak pek sağlıklı değil gibi. Bu arada kendi testim ile, ağır bir oyun oynarken kalitesiz bir PSU kullanırken sleeping Dogs'da çözünlürlük değiştirince oyun çöküyordu. Sizin sıkıntınız ekran kartı eksikliği olabilir.

Daha önceden çökmüyordu bu sabah böyle olmaya başladı arada bir lag giriyordu onu da internetten indirdiğim bir XML dosyası ile halletim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı