GTA V Türkçe Yama Çıktı!

Saman altından su yürüterek onuncu yılında GTATürk ekibi GTA V Türkçe yamasını bazı eksiklikler ile tamamlamış, tebrik ediyoruz.

GTATürk ekibinin açıklaması.

İndirme bağlantısı, ss ve bilgiler için.
GTAVTurk - GTA V Türkçe Yaması - GTATurk

İnceleme videosu.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam her şeyi yaptım ama yükle dedikten sonra bağlantı kurulamadı hatası alıyorum. çözümü nedir ?

Vay be. Gerçekten helal olsun. Ben TechnoGame diye bir yerden bekliyordum ama adamalr haber falan vermeden yama yapmışlar. Harbiden sadece helal olsun demek düşüyor bize

Hocam ben yukardaki sorunu yaşadım ama çözdüm. Oyun türkçe daha zevkli hala gelecek.

Nasıl çözdüğünü de yazsana kardeşim aynı sorunla karşılaşan arkadaşlara yardımı dokunur.

Alıntı GTATurk

Sıkça Sorulan Sorular

Öncelikle oyunun ve yamanın son sürüm olduğundan emin olun

-WebClient hatası alıyorum. Ne yapmalıyım?

C:\Kullanıcılar\Kullanıcı Adı\AppData\Local\Temp klasöründeki dosyalar klasörünü ve dosyalar1.0.zip dosyasını silin. C:\Kullanıcılar\Kullanıcı Adı\AppData\Local\GTATurk.com ile başlayan klasörü silin.

(Klasörlerin gözükmesi için gizli klasörleri açmanız gerekiyor.)

-GTA Online durumu nedir?

GTA Online'a modlarla girince banlanma ihtimali olduğundan dolayı Online'a girmeden önce programdaki Kaldır butonuna basarak yamayı kaldırmanız gerekmektedir (kaldırma işlemi anında gerçekleşiyor). Banlanma konusunda kesin bilgiler alındığı zaman GTA Online çevirisi yapılıp güncelleme şeklinde yayınlanacaktır.

-Programın açılmaması durumu ve diğer hatalar için ne yapmalıyım?

C:\Kullanıcılar\Kullanıcı Adı\AppData\Local\GTATurk.com ile başlayan klasörü silin.

Programla kurulumda sıkıntı yaşıyorum, ne yapmalıyım?

Elle Kurulum

----KURULUM-----
1-) ÖNEMLİ --> Oyunun dizinindeki update klasörünün içindeki update.rpf dosyasının mutlaka yedeğini alın.
2-) update klasörünün içindeki update.rpf dosyasını oyunun dizinindeki update klasörüne kopyalayın.
3-) dinput8.dll ve OpenIV.asi dosyalarını oyunun dizinine kopyalayın.

Oyunun dizini = GTA5.exe'nin olduğu klasör

ÖNEMLİ NOT --> Yama kuruluyken GTA ONLINE'a girerseniz kesin olmasa da banlanma riski bulunmaktadır.
Bu yüzden GTA ONLINE'a girmeden önce yedeklediğiniz update.rpf'yi geri koyup, dinput8.dll ve
OpenIV.asi dosyalarını silmelisiniz.
Aksi durumlarda oluşabilecek banlanma problemlerinden GTATurk.com sorumlu değildir.

İndirme bağlantısı:
http://www.mediafire.com/download/9ea1cqxaf4cmlir/GTAVTurk_v1.zip

Merhaba arkadaşlar. Verilen linkten dosyayı indirdim (bir kaç kez) ancak boyutu 300 Mb değil. Sorun nerede anlamadım. Yardımcı olursanız sevinirim...!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…