GTA V Türkçe Yama Çıktı!

Saman altından su yürüterek onuncu yılında GTATürk ekibi GTA V Türkçe yamasını bazı eksiklikler ile tamamlamış, tebrik ediyoruz.

GTATürk ekibinin açıklaması.

İndirme bağlantısı, ss ve bilgiler için.
GTAVTurk - GTA V Türkçe Yaması - GTATurk

İnceleme videosu.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar, yamayı kurdum, oldukça başarılı. Yapanların eline koluna sağlık. Hiç bir zaman emekleri karşılıksız bırakmadım, o nedenle bu arkadaşların emeklerini de ''Bağış'' şeklinde karşılayacağım.

Nasıl indirilir:
Karşınıza çıkan ilk sayfada aşağı inerek ''Elle kurulum için burayı tıklayın'' seçin.
Görsel:

Daha sonra karşınıza Aşağıdaki görseldeki ''İNDİR'' butonuna tıklayın.
Görsel ve içindeki uyarılar:

Bende indirip kurdum, oyunu ilk açtığımızda karakterler bir aksiyon içindeyse oraların çevirileri yok. Yani ne biliyim mesela ben açtım, Franklin'in arkadaşı polislerle kavga ediyordu ve oraların çevirileri yoktu. Trevor'a geçtiğimde bir kızın peşinden koşuyodu oranında çevirisi yoktu. Ancak görevler ve telefon görüşmeleri sanırım Türkçe.

Manuel olarak kurulum yaptım çok kaliteli olmuş çeviriler. Evet eksiklikleri var ama bence kesinlikle mükemmel olmuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…