GTA V Türkçe Yama Çıktı!

Saman altından su yürüterek onuncu yılında GTATürk ekibi GTA V Türkçe yamasını bazı eksiklikler ile tamamlamış, tebrik ediyoruz.

GTATürk ekibinin açıklaması.

İndirme bağlantısı, ss ve bilgiler için.
GTAVTurk - GTA V Türkçe Yaması - GTATurk

İnceleme videosu.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben çok rahat kurdum ve hiç bir sorunla karşılaşmadım üstelik gayet de başarılı olmuş çeviriler falan.

Hocam yamayı kurdum ve ardından kaldırdım şimdi o dosyayı yedeklesem yine iş görür mü? @er36po Ayrıca tüm herkese soruyorum, bazı yerlerde telefona gelen mesajların vs. çevirilmediği ve bunlarında senaryoya katkısının olduğunun yazıldığını gördüm; ne kadar doğru? Pek oynama şansı bulamadım çünkü.

@Raydric Bu yamanın ilk sürümü olduğu için eksikler ve hatalar olacaktır kendileri bile bunu dediler. Updateler hızla gelecektir merakta kalmayınız.

Evet iş görür, siz o (orjinali ve Türkçe Yama olan) dosyayı yedekledikten sonra istediğiniz kadar çıkarıp geri yükleyebilirsiniz.

Oyunu TR. yamadan sonra fazla oynamadım, o nedenle fazla bilgim yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…