lauwia Centipat Katılım 17 Haziran 2021 Mesajlar 50 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2021 #1 Uçan motorum var ama uçuramıyorum. Roket tuşu hangi tuş? Son düzenleyen: Moderatör: 26 Temmuz 2021
Çözüm gokdenzz 26 Temmuz 2021 lauwia dedi: Uçan motorum var ama uçuramıyorum. Roket tuşu hangi tuş? Genişletmek için tıkla... Eğer Oppressor'u soruyorsan, E tuşu Nitro, X tuşu da kanatları açıyor sol CTRL Shift ile de motorun önünü arkasını kaldırabilirsin.
lauwia dedi: Uçan motorum var ama uçuramıyorum. Roket tuşu hangi tuş? Genişletmek için tıkla... Eğer Oppressor'u soruyorsan, E tuşu Nitro, X tuşu da kanatları açıyor sol CTRL Shift ile de motorun önünü arkasını kaldırabilirsin.
3 318177 Hectopat Katılım 10 Nisan 2020 Mesajlar 1.109 Çözümler 1 26 Temmuz 2021 #2 lauwia dedi: Uçan motorum var ama uçuramıyorum. Roket tuşu hangi tuş? Genişletmek için tıkla... Ekrana yaklaş uç motorcuk de uçar şaka bir yana Caps Lock olabilir veya CTRL 5 de olabilir çünkü onlar ön kaldırıyor veya + tuşu.(+ tuşu GTA Türk'te nitroydu) Artı 0 Eksi
lauwia dedi: Uçan motorum var ama uçuramıyorum. Roket tuşu hangi tuş? Genişletmek için tıkla... Ekrana yaklaş uç motorcuk de uçar şaka bir yana Caps Lock olabilir veya CTRL 5 de olabilir çünkü onlar ön kaldırıyor veya + tuşu.(+ tuşu GTA Türk'te nitroydu)
gokdenzz Hectopat Katılım 20 Haziran 2021 Mesajlar 65 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2021 #3 lauwia dedi: Uçan motorum var ama uçuramıyorum. Roket tuşu hangi tuş? Genişletmek için tıkla... Eğer Oppressor'u soruyorsan, E tuşu Nitro, X tuşu da kanatları açıyor sol CTRL Shift ile de motorun önünü arkasını kaldırabilirsin. Son düzenleme: 26 Temmuz 2021 Artı 0 Eksi Çözüm
lauwia dedi: Uçan motorum var ama uçuramıyorum. Roket tuşu hangi tuş? Genişletmek için tıkla... Eğer Oppressor'u soruyorsan, E tuşu Nitro, X tuşu da kanatları açıyor sol CTRL Shift ile de motorun önünü arkasını kaldırabilirsin.
3 318177 Hectopat Katılım 10 Nisan 2020 Mesajlar 1.109 Çözümler 1 26 Temmuz 2021 #4 gokdenzz dedi: E tuşu Nitro, X tuşu da kanatları açıyor sol CTRL Shift ile de motorun önünü arkasını kaldırabilirsin. Genişletmek için tıkla... Çözüm. Artı 0 Eksi
gokdenzz dedi: E tuşu Nitro, X tuşu da kanatları açıyor sol CTRL Shift ile de motorun önünü arkasını kaldırabilirsin. Genişletmek için tıkla... Çözüm.
RHEZNOW Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Temmuz 2020 Mesajlar 2.570 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2021 #5 Sağ tık ile silahını kullanıyor, X tuşu ile Boost'unu basıyor, CTRL ile havalanıp Shift ile alçalıyor. Artı 0 Eksi
Sağ tık ile silahını kullanıyor, X tuşu ile Boost'unu basıyor, CTRL ile havalanıp Shift ile alçalıyor.