hocam onun hdd ile alakası yok bende var hdd yapmıyorAynı sorunu bende yaşadım. Ekran kartın ve işlemcin ne? Oyunu hard diske mi kurdun SSD'ye mi?
Sistem ne? İşlemcim ve RAM'im eskiden çok kötüydü aynısını yapıyordu.
Hocam onun HDD ile alakası yok bende var HDD yapmıyor.
Abicim fazlasıyla alakası var. Eğer düşük RPM değerine sahipse HDD oyun açılmıyor bile. Bende aynı sorun vardı M.2 SSD aldım düzeldi.
Hard disk e kurdum SDD de varAynı sorunu bende yaşadım. Ekran kartın ve işlemcin ne? Oyunu hard diske mi kurdun SSD'ye mi?
80gb boş alan var SSD var fakat sistemler iyi değil gta kasmadan oynatıyor tek sorun harita geç yüklenmesiHocam bunun asıl sorun sebebi donanımın düşük olması veya alanın dolu olması HDD alakası olduğunu düşünmüyorum pek bir de abicim demezseniz sevinirim.
hocam işlemcinizi ekran kartınızı ve raminizi söylerseniz sevinirimHard disk e kurdum SDD de var
Hard disk e kurdum SSD de var.
Nasıl rahat ediyorsanız öyle olsun. Benim sistemimde düşük bir sistem (GT710 R5 1600 ) ama harita yağ gibi akıyor.Hocam bunun asıl sorun sebebi donanımın düşük olması veya alanın dolu olması HDD alakası olduğunu düşünmüyorum pek bir de abicim demezseniz sevinirim.
hocam iyi hoşta amd ahlon x2 270 işlemcim bile kasmadan oynatıyordu ama harita geç yükleniyordu onundaHard disk e kurdum SDD de var
80gb boş alan var SSD var fakat sistemler iyi değil gta kasmadan oynatıyor tek sorun harita geç yüklenmesi
İşlemci i3 ekran kartı GT220hocam işlemcinizi ekran kartınızı ve raminizi söylerseniz sevinirim
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.