Bendede durum bu hocam,sanki One UI 8'e geçtiğimden beri bir tık fazla şarz gidiyor.
Bankacılık uygulamaları nedense zaten biraz istisnai olarak çok harcıyorlar. Dediğiniz gibi NFC ile alakalı olabilir. Ben de bir bir bankacılık uygulamasını kurmuştum, sonraki gün hiç açmadığım halde %30'lara kadar şarj yemişti.
Bende de durum bu hocam, sanki One UI 8'e geçtiğimden beri bir tık fazla şarj gidiyor.Eki Görüntüle 2589189
Aynı şekilde benim de cihazım S24 FE
Bende de durum bu hocam, sanki One UI 8'e geçtiğimden beri bir tık fazla şarj gidiyor.Eki Görüntüle 2589189
Aynı şekilde benim de cihazım S24 FE
Hocam ben ekstra bir ayar ellemedim siz ellediniz mi?
Ben okulda bazen Brawl Stars oynuyorum çoğunlukla Instagram'a bakıyorum eve 5 gibi geliyorum şarjım 15-10 kalıyor.
Bu normal degil bence.Sadece pil korumasi acik. Benim şarjım o kadar da kalmıyor
Normal değil hocam bende pil koruması açık değil.Sadece pil korumasi acik. Benim şarjım o kadar da kalmıyor
Bu normal degil bence.
Bende hiçbiri değil hocam,normal değil kesinlikle.Kullanılmayan 79 uygulama da derin uykuda
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.