Satılık GTA V

Niçin satıyorsun ve diyelim ki aldım sorun yaşar mıyım? Taşıma konusunda vs. Bir de ödemeyi ne kadar geciktirebilirim?

Eğer sorun çıkmıyorsa ben talibim.

Vaz geçtim sıfır alacam.
Çok oyun var elim de ilk gün ki gibi oynamıyorum ondan satıyorum paypal yada kredi kartına atarsınız parayı telefon dan iletişim halinde oluruz mail falan değiştirir alırsın sorunsuz sıkıntı çıkmaz.

Güncel steam csgo itemine yada steam hesabına takas olur.
0541 432 46 59 ciddi alıcılar arayın lütfen.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam sizin oynadığınız online kısmını sıfırlama gibi bir imkanımız var mı ? :) Birde fiyat en son ne olur.
İlk çıktığın da aldım orjinal kutulu kargo ödersen onlarıda yollarım online sıfırlarsın kendine yeni kişi yarata bilirsin gameplay da aynı şekilde sıfırlanıyor senın zevkine kalmış en son fiyatı:50 TL.

Eğer 45 TL yapabilirseniz bu gün içinde alacağım. Çünkü paypal kartımı hiç açtırmadım, açılış ücreti 5 TL istiyorlar. :/ Birde değişimi nasıl yapacağız. E-posta ve şifreyi ilk siz mi vereceksiniz. Hiç 2.el oyun almadım. Biraz tedirginim o yönden kusura bakmayın.

Yükledim ama daha 5 lira gitmedi. Galiba kaldırdılar. Whatsapp'ınız var mı ?

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.JPG
    Ekran Alıntısı.JPG
    17,5 KB · Görüntüleme: 127
Eğer 45 TL yapabilirseniz bu gün içinde alacağım. Çünkü paypal kartımı hiç açtırmadım, açılış ücreti 5 TL istiyorlar. :/ Birde değişimi nasıl yapacağız. E-posta ve şifreyi ilk siz mi vereceksiniz. Hiç 2.el oyun almadım. Biraz tedirginim o yönden kusura bakmayın.

Yükledim ama daha 5 lira gitmedi. Galiba kaldırdılar. Whatsapp'ınız var mı ?
Numara ver yada sen beni ara 50 TL aşa olmaz 180 TL almıştım şu an sıfırını 100 TL aşaya alamazsınız.
Eğer alacak iseniz ulaşın uyuyacagım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı