Satılık GTA V

Hesabı ben almıştım ama nedense kendi e-mailini üzerine alıp şifreyi değiştirmiştir arkadaşımız.
Öyle bir şey olduğuna emin misin? Yoksa sıkıldında ne kazanırsam kazanayım diye burada atıp tutuyormusun? Hesapla ilgili hiçbir işlemim olmamıştır...

Öyle bir şey olduğuna emin misin? Yoksa sıkıldında ne kazanırsam kazanayım diye burada atıp tutuyormusun? Hesapla ilgili hiçbir işlemim olmamıştır...
Oldu Kardeşim. Steamden Tekrar İnvite Yolladım Ekle Konuşalım İstersen. Gmail Bakiyordum Bu Yazıyordu

Son düzenleme:
Oldu Kardeşim. Steamden Tekrar İnvite Yolladım Ekle Konuşalım İstersen. Gmail Bakiyordum Bu Yazıyordu Screenshot
Tamam isteği kabul ettim. Büyük ihtimalle e postanı düzgün bir şekilde onaylamadın o yüzden böyle bir hata verdi. E postayı değiştirince yanında işaret falan çıkıyordu 2.bir onaylama gibi birşey yapman gerekiyordu onu yapmadıysan eskisine dönmüş olabilir.. Resmi kaldırabilirsin e posta adresim gözükmese daha iyi olur.

Son düzenleme:
Tamam sanırım olayı çözdüm sayılır. Siz genede benim steamimde ekli durun nolur nolmaz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı