Ekledim.Steamden ekle kardeş konuşalım hocam csgo skin ile takas yapariz
steamcommunity.com/id/trademonster
Oyunu @Emircanb ile takas ettim. Konu kapanabilir.
Ekledim.Steamden ekle kardeş konuşalım hocam csgo skin ile takas yapariz
steamcommunity.com/id/trademonster
Hesabı ben almıştım ama nedense kendi e-mailini üzerine alıp şifreyi değiştirmiştir arkadaşımız.
Öyle bir şey olduğuna emin misin? Yoksa sıkıldında ne kazanırsam kazanayım diye burada atıp tutuyormusun? Hesapla ilgili hiçbir işlemim olmamıştır...Hesabı ben almıştım ama nedense kendi e-mailini üzerine alıp şifreyi değiştirmiştir arkadaşımız.
Oldu Kardeşim. Steamden Tekrar İnvite Yolladım Ekle Konuşalım İstersen. Gmail Bakiyordum Bu YazıyorduÖyle bir şey olduğuna emin misin? Yoksa sıkıldında ne kazanırsam kazanayım diye burada atıp tutuyormusun? Hesapla ilgili hiçbir işlemim olmamıştır...
Tamam isteği kabul ettim. Büyük ihtimalle e postanı düzgün bir şekilde onaylamadın o yüzden böyle bir hata verdi. E postayı değiştirince yanında işaret falan çıkıyordu 2.bir onaylama gibi birşey yapman gerekiyordu onu yapmadıysan eskisine dönmüş olabilir.. Resmi kaldırabilirsin e posta adresim gözükmese daha iyi olur.Oldu Kardeşim. Steamden Tekrar İnvite Yolladım Ekle Konuşalım İstersen. Gmail Bakiyordum Bu Yazıyordu Screenshot
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.