GTA V'da herkesin Online'dan çıkması

İşletim sistemi
Windows 10

KeremCo

Hectopat
Katılım
16 Eylül 2020
Mesajlar
103
Şimdi GTA Online'dayım. Aniden oyun donuyor ve oyunun donması geçince herkes bulunduğum serverdan (sessiondan) çıkıyor. Bunun anlamı ne veya olayı?
 
Donduğundan dolayı değil genel olarak böyle bir sorun mevcut, biz de yaşıyoruz aynı sorunu. Aslında bu şirket görevlerini rahat yapabilmeniz için bir fırsat. 😉

Alakası yok, o interneti anlık düşüşe uğradığı zaman meydana gelen bir şey mesela internet biyanda 15 Mbps'den 3 Mbps olduğu zaman internet in yavaşladığını tespit edip atıyor. Yabancı forum sitesinde okumuştum.
SSD'ye geçsem düzelir mi?

Daha yeni aldım 500 GB 7200 RPM 32 MB.

SSD ve HDD ile alakası yok internet anlık düşüşe uğradığı zaman atıyor.
 
Nat Type: strict ise sunucudan düşmeniz çok normal. Strict olduğunda sunucudan düşmelisiniz diye bir kaide yok ancak GTA'nın rezil sunucuları normalde bile sunucudan düşürürken eğer nat strict ise hiç affetmeden düşürüyor. Nat'ı kontrol edin, bunun için oyundayken yanlış hatırlamıyorsam Home tuşuna basınca menü açılacak. Ordan ayarlar ve ardından Network Information kısmı olması lazım. Orada yazar Nat Type. Eğer strict ise işiniz iş çünkü diğer oyunlar için kolayca çözülebilen bu durum GTA için beni zamanında çileden çıkartmıştı.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı