Çözüldü GTA V'de hileyle alınan ürün kullanıcıyı banlatır mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10

EmreMutlu8324

Zeptopat
Daha fazla  
GTA V Online içinde bir tane hileci ile karşılaştım ve bana 100 tane Action figures attı. Ban yer miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Bana da 60k dolar vermişti. Hiçbir şey olmaz. Ayrıca 60k vermeden önce 400k paramı aldı üstüme araba ev falan koyuyordu. Sürekli ölüyordum. Çok gıcık olmuştum.
GTA V Online içinde bir tane hileci ile karşılaştım ve bana 100 tane Action figures attı. Ban yer miyim?

Bunu ilk defa yaşıyorsanız, zorunlu olarak atıldığının farkına varacaklardır muhtemelen yemezsiniz. Ama gidip de ikide bir hileciden yararlanıp, yani ondan beslenip kendinizi geliştirirseniz evet banlanırsınız.

Bana da 60k dolar vermişti. Hiçbir şey olmaz. Ayrıca 60k vermeden önce 400k paramı aldı üstüme araba ev falan koyuyordu. Sürekli ölüyordum. Çok gıcık olmuştum.
ben 3 milyon civarı para almıştım adamdan yine yememiştim. Üstüne kendim hile yapıp 250 milyon aldım yine yemedim. Adamlara hile yaptım sıfırlayın diye ticket attım yine yemedim. Rockstar umursamıyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı