GTA V'e BattlEye anti-cheat geldi!

@Muay patlasaydı bedava hile patlardı Rockstar Games BattlEye'nin patladığını biliyor ama GTA 6 ile uğraştıkları için GTA 5'e odaklanamıyorlar zaten GTA 5 modası geçiyor bu saatten sonra hile kullananları banlasalar ne olacak GTA 6 geliyor.

@Muay ben daha önce kullandım BattlEye gelmeden ama şu an arada kullanıyorum çok kullanmıyorum sadece açık ama normal görevleri yapıyorum.

@Muay patlasaydı bedava hile patlardı Rockstar Games BattlEye'nin patladığını biliyor ama GTA 6 ile uğraştıkları için GTA 5'e odaklanamıyorlar zaten GTA 5 modası geçiyor bu saatten sonra hile kullananları banlasalar ne olacak GTA 6 geliyor.

@Muay ben daha önce kullandım BattlEye gelmeden ama şu an arada kullanıyorum çok kullanmıyorum sadece açık ama normal görevleri yapıyorum.
Tamam dostum düşüncelerine saygı duyuyorum ben uyarımı yaptım gerisi size kalmış

Az önce güncelleme ile yüklenirken fark ettim. PC versiyonuna BattlEye zorunluluğu getirilmiş. Single player modları çalışmıyor diyenler olmuş.

9 sene sonra düzgün bir anti hile sistemi getirilmiş. Ancak fonksiyonelliği nedir, ne kadar geliştirilecek henüz belli değil.

Bakalım GTA Online'ı nasıl etkileyecek? Kartlar yeniden dağıtılabilir. Modculara geçmiş olsun mu diyeceğiz? Durup dururken crash yemeyecek miyiz artık, modcular bizi kafeste tutsak edemeyecek mi yoksa? :)

Mod geliştiricileri yine de bir yolunu bulurlar diyorum ama belli olmaz.

Emeğiyle oynayanlara müjdeli bir haber belki de. ;)

PC platformunda olup Public lobilerde güvenli bir şekilde oynamak isteyenlerin derdi çözülecek mi acaba? Hilecilerin tacizi olmadan oyun oynamayı mümkün kılabilecek mi?

Fotoğraf yükleyemiyorum hata veriyor. Reddit konularını aşağı bırakıyorum orada fotolar var.

Does Gta online needs battleye?
GTA now has BattleEye
GTA Online gets Battle Eye on PC
Gta online'a harcadıkları süreyi GTA 6'ya harcasalar şuan elimizde bir şaheser vardı.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2024-09-20-13-50-32-239_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2024-09-20-13-50-32-239_com.android.chrome.jpg
    65,8 KB · Görüntüleme: 49
Maalesef bazı menüler hala çalışıyor bunun içinde battleye'yi ya launcherdan kapatıyorlar ya da oyunun dosyalarından GTA5_BE.exe'yi siliyorlar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı