SeyitAli253
Kilopat
Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- Intel® Alder Lake Core™ i7-12700H 14C/20T; 24MB L3; E-CORE Max 3.50GHZ P-CORE Max 4.7GHZ;45W ;10nm SuperFin
4 GB RTX 3050 Ti 128-Bit Max-P 80Watt + 15 Watt DB 2.0
32GB (2x16GB) DDR4 1.2V 3200MHz SODIMM
Hocam o kadar da değil, öldürdünüz siz de.
Farklı bir açıdan yaklaşmışsınız. Açıkçası GTA Online PC oyuncularını öyle bir duruma düşürdüler ki "hileler ve mod menüleri temizlensin bize yeter!" diyen büyük bir oyuncu kitlesi var. BattlEye gelmeden önce kendine dünyaları vermiş, ama kimseyi rahatsız etmemiş arkadaşlar pek sıkıntı değil benim için açıkçası. Başkalarının oyun keyfini, zamanını gasp etmedikçe ne yaparsa yapsın. Çünkü inanın PC oyuncuları öyle bir noktaya geldi ki sıkıntımız bu arkadaşlar değil; insanları rahatsız eden, taciz eden hileciler. açıkçası ben her şeyimi hilesiz hurdasız yaptım. Hem yasaklanmanın riskine girmek istemedim, hem de böylesinin daha zevkli olduğunu düşündüm. Hile ile yapanların da kendi tercihidir, olabilir. Diğer oyuncuların keyfini kaçırmasın yeter.
Önceden lobiler hileciler sebebiyle rezil rüsva bir durumdaydı; dehşet, vahşet, kaos, karmaşa almış başını gidiyordu. Şimdi ise nispeten daha durulmuş, en azından bir nebze ferah durumda. Ama tabii ki bu anti hileyi de kıranlar oldu. Hileciler var ancak eskisi kadar değil. En azından birçok kişi elini kolunu sallaya sallaya hile açamayacak.
Yani bir yandan haklısınız, o kadar insan kendine seviye atlatmış, beleşe para basmış, evet. Ama bu arkadaşların bir kısmı ban yedi. Yemeye devam edecekler de var. BattlEye bu tip hilelerle dizilmiş hesapları şüpheli olarak işaretleyip sonradan kontrol ile uzaklaştırmaya yönelik çalışıyor, en azından GTA V için. Mod menüleri de aynı şekilde. Sadece hesap değil, mod menüyü kullandıktan sonra BattlEye tarafından şüpheli konumuna düşüyorlar. Bir sonraki ban dalgasında ise uçuşa geçiyorlar. Bu kontrolü bypass eden mod menüler de var, onlar artık üst seviye onlara yapacak bir şey yok.
İyide emek vermeden bir şey yapmadan her şeye sahip olmaları acınası durum.