Çözüldü GTA V'e mod kurulursa ilerleme sıfırlanır mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10

cinarer1

Hectopat
Merhaba, ben GTA 5'e biraz mod yüklemiştim ama bazı modlar GTA uptades bölümünde Techno Fun diye kanal var, o kanalda orijinal dosyayla falan değiştiriyor ve ismini değiştiriyor falan ama şimdi Open IV tarafından bazı modları indirdim. Eğer oyunun orijinal dosyalarını bir kaynaktan bulup değiştirsem o kaynaktan sıfırdan bulduğum için ilerlemem bozulur mu, normal GTA 5'te de? Ne yapmamı önerirsiniz?
Video:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Nereden oluyor acaba. Ben C:\Users\HP\Documents\Rockstar Games\GTA V\Profiles profiles klasörünü kopyaladım orası mıdır yoksa belgelerdeki Rockstar Games klasörünü mü kopyalıyim mi bir de benim GTA 5'i indirdiğim yer Epic Games

Merhaba yardım edebilir misiniz?
GTA 5'i kopyalıyorsun evet.
Merhaba, ben GTA 5'e biraz mod yüklemiştim ama bazı modlar GTA uptades bölümünde techno fun diye kanal var, o kanalda orijinal dosyayla falan değiştiriyor ve ismini değiştiriyor falan ama şimdi Open IV tarafından bazı modları indirdim. Eğer oyunun orijinal dosyalarını bir kaynaktan bulup değiştirsem o kaynaktan sıfırdan bulduğum için ilerlemem bozulur mu, normal GTA 5'te de? Ne yapmamı önerirsiniz?
Video:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Save yedeklerini alabilirsin.

Merhaba, ben GTA 5'e biraz mod yüklemiştim ama bazı modlar GTA uptades bölümünde Techno Fun diye kanal var, o kanalda orijinal dosyayla falan değiştiriyor ve ismini değiştiriyor falan ama şimdi Open IV tarafından bazı modları indirdim. Eğer oyunun orijinal dosyalarını bir kaynaktan bulup değiştirsem o kaynaktan sıfırdan bulduğum için ilerlemem bozulur mu, normal GTA 5'te de? Ne yapmamı önerirsiniz?
Video:

Save dosyanı yedekle. Ne olur ne olmaz.

Son düzenleme:
Nereden oluyor acaba. Ben C:\Users\HP\Documents\Rockstar Games\GTA V\Profiles profiles klasörünü kopyaladım orası mıdır yoksa belgelerdeki Rockstar Games klasörünü mü kopyalıyim mi bir de benim GTA 5'i indirdiğim yer Epic Games

Merhaba yardım edebilir misiniz?
GTA 5'i kopyalıyorsun evet.

Çözüm

Technopat Haberler

Geri
Yukarı