GTA ve RDR Online'a başlayamıyorum

EminYG

Decapat
Katılım
17 Aralık 2020
Mesajlar
26
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Bu kadar gıcık olduğum şeyler çok azdır. Ama kafayı yiyorum artık 🤪. Önden yazıyorum, hilelerden bahsetmiyorum. Hileleri görebilsem sevineceğim de, oyuna başlayamıyorum bir türlü. Yahu bir oyuna başlamak bu kadar mı uzın sürer. Haftada 3 saat oyun oynama hakkım var 1, 5 saat cumartesi, 1, 5 saat pazar ama bir haftalık hakkım oyuna başlamama yetmiyor. GTA Online'da başı geçebilmiştim ama olayı anlamamıştım. Neye nereden girilir, görevler nerede falan... RDR'de "ha burayı geçiyim beni salacak. " Diyorum ama sonu gelmiyor bende çıkıyorum. Zaten konuşmalar sinirimi bozuyor... Karşımdaki adam bana roman okuyor benim tek bir tepkim yok 😐 Tek bir cümle kurmuyoruz. Saf gibi bakıyoruz 1, 5 saat boyunca. Giresim gelmiyor bir daha. %90 ben bir şeyi yanlış yapıyorum çünkü herkesin eğlendiği şeyde ben sıkıntı yaşıyorum. Bende sık sık olur, bir oyunu açarım bir şeyi yanlış yaptığımdan sürekli ölürüm sonra "bu ne yahu" derim ama sonra neyi yanlış yaptığımı anlayıp güzelce oynarım. Neyi yanlış yaptığımı açıklar mısınız? Bende şundan keyif alayım biraz 😀.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
GTA Online gerçekten sırf açılma süresiyle beni soğuttu kendinden. 1 hafta kadar oynadım ama sonrasında 10 dakika bekleyerek girdiğim sunucudan çat diye defalarca atılınca girmemeye karar verdim. Öneririm.
 
O oyunlar 1,5 saat ile oynanacak oyunlar değil siz en iyisi rekabetçi veya hikaye odaklılara yönelin. Hikaye odaklılarda da kısa olanlar işinizi görecektir. Benim 3 yıldır kastığım diyemem ama oynadığım karakterim vardı. Sadece hile yapmadan ara sıra arkadaşlarımla oynuyordum. Onsa bile her girdiğimde en az 3 saat harcamam gerekiyordu ki bu oyunun öz hali ile. Hilelerin ve üst seviyelerin sabotajları, oyunun çok ama çok uzun süren yükleme ekranları. Her şey çok fazla zaman alıyor. Aynı şekilde sizin de dediğiniz gibi karakterimiz konuşmuyor. Hayır bu olay sizin onunla özleşmenize en az bir katkısı bile olmuyor. 4 Sene online oynadım 1 kere ban yedim 4 kere hileli hesap yapıp birinde banlanıp 2sini de kendim sildim diyebilirim. Böyle bir online tecrübesi olan biri olarak söyleyebilirim ki değmez., zamanınıza da yazık edersiniz. Ayrıca şunu da söylemeden geçemem online kim ne derse desin ilk zamanlarda çok iyiydi. GTA temasını çok iyi yansıtıyordu. Şimdi ise Cyberpunk Online deneme sürümünden hallice. Birde ada getirdiler oyunu tamamen bitirdiler. Oynamayın oynattırmayın.
 
Hikaye modunda sorun yok, hikaye çok güzel de Online'a sadece girmek 10 dakika. Sonra daha başlangıcı geçemiyorum. Kapatınca da gidiyor bir daha açmak istemiyorum.

Bende nedense Online'a bir alışamadım çok sıkıcı geliyor ve internet hızlı olsa bile en az 5 dakika bekliyorsun.
 
Yani o kadar seveni var, ben daha oyunu açamıyorum 🤣.
O oyunlar 1,5 saat ile oynanacak oyunlar değil siz en iyisi rekabetçi veya hikaye odaklılara yönelin. Hikaye odaklılarda da kısa olanlar işinizi görecektir. Benim 3 yıldır kastığım diyemem ama oynadığım karakterim vardı. Sadece hile yapmadan ara sıra arkadaşlarımla oynuyordum. Onsa bile her girdiğimde en az 3 saat harcamam gerekiyordu ki bu oyunun öz hali ile. Hilelerin ve üst seviyelerin sabotajları, oyunun çok ama çok uzun süren yükleme ekranları. Her şey çok fazla zaman alıyor.
Ben bişey daha sorucaktım, acaba konsol sunucuları ile bilgisayar sunucuları farklı mıdır? Yani belki konsolda daha hızlı servera girebilirim. Oyunu PC'de oynamıştım ama şimdi PS4'e geçtim. Bir daha almaya değer mi? (daha çok Online için)
 
Son düzenleme:

Geri
Yukarı