GTA V'e son 1 ay

GTA 5 bence Nvidia destekli olur, Nvidia bunu kaçırmaz gibime geliyor. AMD destekli olursa da Nvidia GTX 880M'lik ekran kartım var, rahatça açar. Şu zamana kadar internetten kaçak oyun pek indimedim, orijinal aldım.

Siz de orijinal alın, taksit yaptırın sonra Türkçe oyunları görün. Nasıl Crysis 3'ü anlaya anlaya oyunun içindeymiş gibi oynadık, GTA da böyle olabilirdi.

Hemen almayın oyunu çok sorun olacak GTA 4'teki gibi. Olmadık kasmalar, kapanmalar, hatalar vb. Alsanız bile yamaları bekleyin.

Son düzenleyen: Moderatör:
GTA 5 bence Nvidia destekli olur, Nvidia bunu kaçırmaz gibime geliyor. AMD destekli olursa da Nvidia GTX 880M'lik ekran kartım var, rahatça açar. Şu zamana kadar internetten kaçak oyun pek indimedim, orijinal aldım.
Siz de orijinal alın, taksit yaptırın sonra Türkçe oyunları görün. Nasıl Crysis 3'ü anlaya anlaya oyunun içindeymiş gibi oynadık, GTA da böyle olabilirdi.

Hemen almayın oyunu çok sorun olacak GTA 4'teki gibi. Olmadık kasmalar, kapanmalar, hatalar vb. Alsanız bile yamaları bekleyin.
Max Payne 3'te gayet iyi bir optimizasyon vardı. Hem sen nereden biliyorsun çok sorunlu olacağını? Sen Rockstar Games çalışanısın galiba...

Türkçe yama çıkar mı belirli değil. Oyunçeviri pek sıcak bakmıyor, ne de olsa çok geniş, kapsamlı bir oyun.
Büyük ihtimal Oğuz Gürsel ve Tayfun Kumaş bu işe girerse girer gibime geliyor. Onlar da yarıda bırakabilirler çünkü baya uzun çeviri yapmaları lazım. Zaten Türkçe yama 1.5 sene sonra falan çıkar, hem oyun da ucuzlamış olur, işimize gelir. :D

Skyrim'e de çıkacaktı Türkçe yama ama zor diye düşünüyorum. 1.5 sene yama bekleyeceğine İngilizce öğren, ileride de işine yarar :) 610M ile oynayabilir miyim acaba? :(

Önce Xbox 360 ve PS3'e çıktı onun kaymağını yediler. Şimdi de PS4'e, Xbox One'ye çıksın, onun da kaymağını yesinler ondan sonra PC'lere çıkar.

1 sene daha bekleyin. :D
Sürmez o kadar bence, en geç ekim-kasım arası çıkar. PS4, Xbox One ve PC aynı anda...

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı