GTA V'e son 1 ay

Pusat, neden düşünemedin, açmaz mı yani?

Bahsi geçen ekran kartı GTA IV'teki gölgeleri bile akıcı kılamazken GTA V?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Tüm bu testlere en çok güvenen sizsiniz, buyrun.

Son düzenleyen: Moderatör:
@UGRazor laptop alacaksan yardımcı olurum, bende de MSI GT70 var.

@Kobe.Bryant_23 alt yazılar fazla desek daha iyi olurdu :D. Harita ile pek alakası yok gibi :D

Teşekkürler ama 1-2 aya alabilirim en erken. Konu açarım alacakken. 610M ile Crysis 3 oynadım, videoyu izleyemedim mobildeyim. Tüm ayarları mümkün olan en düşük seviyeye getirerek 1366x768 çözünürlükte.

Neyse konuyu saptırdık. Şu anda Thief yüklü, video çekip yüklemeye çalışacağım en kısa zamanda. Hepinize iyi akşamlar.

610 vasat bir ekran kartı ve GTA V güçlü bir oyun. Bir de optimizazyon sorunları olursa hiçbir şey beklemeyin o karttan.

MaviDumanEtkisi kardeşim o ekran kartı günümüz oyunlarını bile doğru düzgün oynatamıyor. İşlemcinin modelini bile sormadın ki M serisi bir ekran kartı. Mobile demek, dizüstü bilgisayar demek. Darboğaz yapacak olsa onu oraya koymazlardı ki 610M'e darboğaz yapacak bir işlemci görmedim daha. İşlemcinin sadece Gigahertz değerini öğrenip, belleğe göre oyundaki FPS değerleri hakkında yorum yapıyorsun.
Katılıyorum belki low ayarlarda 5-6 fps alabilir :D oda belki..

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı