L Lyrinx Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 6.751 Makaleler 4 Çözümler 25 29 Temmuz 2020 #31 Paveloyd dedi: Onu öldürebiliyor muyduk? Genişletmek için tıkla... Hocam siz de bitirmeden spoiler yemişsiniz daha fazla spoiler yemeden uzaklaşın bence.
Paveloyd dedi: Onu öldürebiliyor muyduk? Genişletmek için tıkla... Hocam siz de bitirmeden spoiler yemişsiniz daha fazla spoiler yemeden uzaklaşın bence.
Quattr0 Hectopat Katılım 30 Mart 2020 Mesajlar 542 Çözümler 2 Yer Mount Akina Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2020 #32 Paveloyd dedi: Trevor haterlarına sesleniyorum. Ne istiyorsunuz lan karakterden kaç kere paçanızı kurtardı. Genişletmek için tıkla... Çünkü oyunun başında GTA TLOD'daki Johnny Klebitz'i öldürüyor severdim o adamı sırf o yüzden Trevor'dan gıcık alıyorum.
Paveloyd dedi: Trevor haterlarına sesleniyorum. Ne istiyorsunuz lan karakterden kaç kere paçanızı kurtardı. Genişletmek için tıkla... Çünkü oyunun başında GTA TLOD'daki Johnny Klebitz'i öldürüyor severdim o adamı sırf o yüzden Trevor'dan gıcık alıyorum.
Paveloyd Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Mart 2019 Mesajlar 5.235 Çözümler 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2020 #33 Lyrinx dedi: Hocam siz de bitirmeden spoiler yemişsiniz daha fazla spoiler yemeden uzaklaşın bence. Genişletmek için tıkla... Yok çokta umrumda değil spoiler yemem. Hala oyun zevkim sönmedi çünkü. Quattr0 dedi: Çünkü oyunun başında GTA TLOD'daki Johnny Klebitz'i öldürüyor severdim o adamı sırf o yüzden Trevor'dan gıcık alıyorum. Genişletmek için tıkla... Kafasını ayağıyla parçalıyordu o muydu?
Lyrinx dedi: Hocam siz de bitirmeden spoiler yemişsiniz daha fazla spoiler yemeden uzaklaşın bence. Genişletmek için tıkla... Yok çokta umrumda değil spoiler yemem. Hala oyun zevkim sönmedi çünkü. Quattr0 dedi: Çünkü oyunun başında GTA TLOD'daki Johnny Klebitz'i öldürüyor severdim o adamı sırf o yüzden Trevor'dan gıcık alıyorum. Genişletmek için tıkla... Kafasını ayağıyla parçalıyordu o muydu?
Cimbomlu Wassup Centipat Katılım 5 Haziran 2020 Mesajlar 790 Makaleler 4 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2020 #34 Quattr0 dedi: Çünkü oyunun başında GTA TLOD'daki Johnny Klebitz'i öldürüyor severdim o adamı sırf o yüzden Trevor'dan gıcık alıyorum. Genişletmek için tıkla... Johny Klebitz ölümsüzdür.
Quattr0 dedi: Çünkü oyunun başında GTA TLOD'daki Johnny Klebitz'i öldürüyor severdim o adamı sırf o yüzden Trevor'dan gıcık alıyorum. Genişletmek için tıkla... Johny Klebitz ölümsüzdür.
Quattr0 Hectopat Katılım 30 Mart 2020 Mesajlar 542 Çözümler 2 Yer Mount Akina Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2020 #35 Paveloyd dedi: Yok çokta umrumda değil spoiler yemem. Hala oyun zevkim sönmedi çünkü. Kafasını ayağıyla parçalıyordu o muydu? Genişletmek için tıkla... Evet. Cimbomlu Wassup dedi: Johny Klebitz ölümsüzdür. Genişletmek için tıkla... Kalbimizde yaşıyor ☹
Paveloyd dedi: Yok çokta umrumda değil spoiler yemem. Hala oyun zevkim sönmedi çünkü. Kafasını ayağıyla parçalıyordu o muydu? Genişletmek için tıkla... Evet. Cimbomlu Wassup dedi: Johny Klebitz ölümsüzdür. Genişletmek için tıkla... Kalbimizde yaşıyor ☹
Cimbomlu Wassup Centipat Katılım 5 Haziran 2020 Mesajlar 790 Makaleler 4 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2020 #36 Quattr0 dedi: Evet. Kalbimizde yaşıyor ☹ Genişletmek için tıkla... Yaşasaydı onunla beraber iyi bir senaryo çıkardı.
Quattr0 dedi: Evet. Kalbimizde yaşıyor ☹ Genişletmek için tıkla... Yaşasaydı onunla beraber iyi bir senaryo çıkardı.
Quattr0 Hectopat Katılım 30 Mart 2020 Mesajlar 542 Çözümler 2 Yer Mount Akina Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2020 #37 Cimbomlu Wassup dedi: Yaşasaydı onunla beraber iyi bir senaryo çıkardı. Genişletmek için tıkla... Çok iyi bir karakterdi neden öyle basitçe öldürdüler anlamadım. GTA Online'da onunla ilgili görevler olabilirdi.
Cimbomlu Wassup dedi: Yaşasaydı onunla beraber iyi bir senaryo çıkardı. Genişletmek için tıkla... Çok iyi bir karakterdi neden öyle basitçe öldürdüler anlamadım. GTA Online'da onunla ilgili görevler olabilirdi.
706143 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Şubat 2020 Mesajlar 6.243 Makaleler 4 Çözümler 11 Yer İstanbul-KKTC 29 Temmuz 2020 #38 Hocam ben Trevor'ı öldürüp bitirdim ama ben o son yere gelip hepsinin yaşamasını istiyorum, orada save almadım önceki save'e nasıl dönülüyor?
Hocam ben Trevor'ı öldürüp bitirdim ama ben o son yere gelip hepsinin yaşamasını istiyorum, orada save almadım önceki save'e nasıl dönülüyor?
Y yika38 Terapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Eylül 2017 Mesajlar 6.476 Makaleler 11 Çözümler 205 Yer Kayseri 29 Temmuz 2020 #39 Paveloyd dedi: Sürprizbozan Onu öldürebiliyor muyduk? Genişletmek için tıkla... Sürprizbozan Evet, Deathwish seçeneğiyle öldürebilirsiniz.
Paveloyd dedi: Sürprizbozan Onu öldürebiliyor muyduk? Genişletmek için tıkla... Sürprizbozan Evet, Deathwish seçeneğiyle öldürebilirsiniz.
Cimbomlu Wassup Centipat Katılım 5 Haziran 2020 Mesajlar 790 Makaleler 4 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2020 #40 Quattr0 dedi: Çok iyi bir karakterdi neden öyle basitçe öldürdüler anlamadım. GTA Online'da onunla ilgili görevler olabilirdi. Genişletmek için tıkla... Oyuna çıkarma sebepleri muhtemelen GTA 4 oyuncularına bir selam çakmak içindi. Bu yüzden öldü ve senaryodan çıktı.
Quattr0 dedi: Çok iyi bir karakterdi neden öyle basitçe öldürdüler anlamadım. GTA Online'da onunla ilgili görevler olabilirdi. Genişletmek için tıkla... Oyuna çıkarma sebepleri muhtemelen GTA 4 oyuncularına bir selam çakmak içindi. Bu yüzden öldü ve senaryodan çıktı.