- Makaleler
- 4
Hocam siz de bitirmeden spoiler yemişsinizOnu öldürebiliyor muyduk?
Hocam siz de bitirmeden spoiler yemişsinizOnu öldürebiliyor muyduk?
Çünkü oyunun başında GTA TLOD'daki Johnny Klebitz'i öldürüyor severdim o adamı sırf o yüzden Trevor'dan gıcık alıyorum.Trevor haterlarına sesleniyorum. Ne istiyorsunuz lan karakterden kaç kere paçanızı kurtardı.
Yok çokta umrumda değil spoiler yemem. Hala oyun zevkim sönmedi çünkü.Hocam siz de bitirmeden spoiler yemişsinizdaha fazla spoiler yemeden uzaklaşın bence.
Kafasını ayağıyla parçalıyordu o muydu?Çünkü oyunun başında GTA TLOD'daki Johnny Klebitz'i öldürüyor severdim o adamı sırf o yüzden Trevor'dan gıcık alıyorum.
Johny Klebitz ölümsüzdür.Çünkü oyunun başında GTA TLOD'daki Johnny Klebitz'i öldürüyor severdim o adamı sırf o yüzden Trevor'dan gıcık alıyorum.
Evet.Yok çokta umrumda değil spoiler yemem. Hala oyun zevkim sönmedi çünkü.
Kafasını ayağıyla parçalıyordu o muydu?
Kalbimizde yaşıyor ☹Johny Klebitz ölümsüzdür.
Yaşasaydı onunla beraber iyi bir senaryo çıkardı.Evet.
Kalbimizde yaşıyor ☹
Çok iyi bir karakterdi neden öyle basitçe öldürdüler anlamadım. GTA Online'da onunla ilgili görevler olabilirdi.Yaşasaydı onunla beraber iyi bir senaryo çıkardı.
Onu öldürebiliyor muyduk?
Oyuna çıkarma sebepleri muhtemelen GTA 4 oyuncularına bir selam çakmak içindi. Bu yüzden öldü ve senaryodan çıktı.Çok iyi bir karakterdi neden öyle basitçe öldürdüler anlamadım. GTA Online'da onunla ilgili görevler olabilirdi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.