Çözüldü GTA Vice City Android Edition tekne görevi yapılmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İntel i5-12400f, Gigabyte h610-mk, İntel Arc B580, T-Force 2x8 ddr4 ram, Kingston 1 tb SSD, Thermalright peerles assassin 90se, Msi MAG Force m100a 600w kasa
GTA Vice City'nin Android sürümünde, şu görevde süre yetmiyor.
Tekne çok yavaş ilerlediği için sürekli son sarı kontrol noktasına gelmeden süre bitiyor.
Hatasız bir şekilde sürmeme rağmen zaman doluyor.
Yüksek ihtimalle tekne hızından kaynaklı normale göre yavaş ilerliyor.
FPS sınırlamasını açıp kapattım, oyunu silip yeniden yükledim fakat sorun çözülmedi. Başka kullanıcıların da aynı sorunu yaşadığını gördüm.
Ne yapmam gerekiyor?
Ayrıca duvarlara doğru sürtünerek ilerleyince tekne biraz daha hızlanıyor gibi ona rağmen olmadı.

Screenshot_2025-08-20-21-36-36-973_com.rockstargames.gtavc.jpg

Siz kullanamıyor olabilirsiniz belki forumda %70'i kendi hatasından %30'u frame limitten dolayı geçememiş oyun ile alakalı sorun göremedim şu an araştırmalarda :) tekrar tekrar deneyerek uğraşın biraz bence.

Yarın biraz daha deneyeyim yazayım bende problem olduğunu düşünmüyorum ilginiz için teşekkürler.

Yarın biraz daha deneyeyim yazayım bende problem olduğunu düşünmüyorum ilginiz için teşekkürler.
Hangi görev olduğunu söyleyin bende deneyeceğim.Oyun play store da en son 2022 de güncellenmiş ve eminim 2022 den sonra o görevi bitirdim birkaç defa.Şuan bende 2022 den önce olan bir önceki sürüm mevcut 1.10 galiba tam emin değilim ve modlu direkt görevi yapabiliyorsun.Görev adını yaz bir bakayım.

Hangi görev olduğunu söyleyin bende deneyeceğim. Oyun Play Store da en son 2022 de güncellenmiş ve eminim 2022'den sonra o görevi bitirdim birkaç defa. Şu an bende 2022'den önce olan bir önceki sürüm mevcut 1.10 galiba tam emin değilim ve modlu direkt görevi yapabiliyorsun. Görev adını yaz bir bakayım.

Kullandığım sürüm 1.12
Görev adı stunt boat challenge.

Görevi bulamadım burda sırası var internette de 30 diyor 30 farklı 31 de olmadı kimi 33 demiş o da değil hiçbiri olmadı.Sırayı biliyorsanız bakarım.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

GTA Vice City'nin Android sürümünde, şu görevde süre yetmiyor.
Tekne çok yavaş ilerlediği için sürekli son sarı kontrol noktasına gelmeden süre bitiyor.
Hatasız bir şekilde sürmeme rağmen zaman doluyor.
Yüksek ihtimalle tekne hızından kaynaklı normale göre yavaş ilerliyor.
FPS sınırlamasını açıp kapattım, oyunu silip yeniden yükledim fakat sorun çözülmedi. Başka kullanıcıların da aynı sorunu yaşadığını gördüm.
Ne yapmam gerekiyor?
Ayrıca duvarlara doğru sürtünerek ilerleyince tekne biraz daha hızlanıyor gibi ona rağmen olmadı.

Eki Görüntüle 2559637

Skill issue hocam daha kısa rotasyon bulun haritadan.

Ekran kaydı alayım dedim süre her zamanki gibi 4 sarı checkpoint kala 30 saniye kaldi sonra kasmaya başladı telefon ama tekne daha da hızlandı sonunda yaptım.
Tekrardan teşekkür ediyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı