Sürprizbozan GTA Vice City Diaz görevinde donup kalıyor

Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Skyfalton

Hectopat
Daha fazla  
Evet başlıktakı gibi diazı öldüreceğimiz görevde bir anda tam diazin ekrana baktığı sahne geliyor donuyor bir daha hiçbir tuş çalışmıyor. CTRL+alt+del çalışmıyor, alt+F4 çalışmıyor. Framer limitleri açtım denedim olmadı, dili İspanyolca yaptım olmadı. Nasıl yapabilirim? Yardım eder misiniz?

Hiç öyle bir sorun duymadım. Oyunun çöküp hata adresi vermemesi sorunun direkt oyundan kaynaklanmadığını düşündürüyor.

60 FPS sınırı diye bir şey yok oyunda. Oyun 30 FPS'te oynanmak üzere tasarlandı. Fizikler ona göre çalışıyor.

60FPS ile oynadım bir sıkıntı görmedim yalan mı söyleyeceğim?

Crash bile vermedi.

Sıkıntı görürsünüz diyen oldu mu? Niye kendi kafanızda senaryo üretiyorsunuz?
Tekrar söylüyorum. Oyunun fizik hesapları 30 FPS için tasarlandı. FPS kilidi yokken düzgün çalışmıyor. Standart bir Tommy arabayı o kadar hızlı aracı itemez. Bu sadece bir etkisi.

Çok istiyorsanız 30 FPS'ten yüksek şekilde bir speedrun yapın da sıralamada görelim yerinizi.

Sıkıntı görürsünüz diyen oldu mu? Niye kendi kafanızda senaryo üretiyorsunuz?
Tekrar söylüyorum. Oyunun fizik hesapları 30 FPS için tasarlandı. FPS kilidi yokken düzgün çalışmıyor. Standart bir tommy arabayı o kadar hızlı aracı itemez. Bu sadece bir etkisi.

Çok istiyorsanız 30 FPS'ten yüksek şekilde bir speedrun yapın da sıralamada görelim yerinizi.

Biliyorum PS2 30 FPS için ayarlandığını fizik motorunu en yüksek 60 oynayın anlamında demiştim zaten. 60tan sonra oyun naneyi yiyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı