GTA Vice City Next-gen Edition'a mod nasıl yapılır?

Vaga

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar, YouTube'da GTA Vice City Next-gen Edition için mod yapan bir kanal gördüm. Oyunda görevi yeniden başlatma ve kontrol noktası modunun olup olmadığını sordum. Böyle bir modun olduğunu, fakat kendisinin kullanmadığını yazdı. Videosunu yapacak ama ne zaman yapacağını bilmiyorum. Bu söylediğim iki modu nereden indirip kurabilirim? Oyunu daha iyi hâle getirecek mod tavsiyeleriniz varsa alabilirim.

Dediğiniz modu hangi kanal söyledi videoyu atma şansınız var mı? Bende bu sebepten oynamaktan vazgeçmiştim.

Dediğiniz modu hangi kanal söyledi videoyu atma şansınız var mı? Bende bu sebepten oynamaktan vazgeçmiştim.
“Linkte paylaştığım kanal, video yorumunda ‘Videosunu yapacağım.’ diye yazdı. Sunucularına gidip sordum, o da ‘Videosunu yapacağım.’ dedi.”

Link:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Dosya Ekleri

• WhatsApp Image 2025-02-09 at 01.51.38.jpeg
    WhatsApp Image 2025-02-09 at 01.51.38.jpeg
    39 KB · Görüntüleme: 47
Mod indirme linki hiçbir yerde sadece mod dosyalarını paylaşmadılar zaten telif hakkı nedeniyle mod kaldırıldı şu anda tek bu var zaten oyun her şeyi değiştiriyor mecburen direkt böyle paylaşmaları gerekir böyle olmasaydı kurmak için çok uğraşılırdı modun kendine özel Launcher'i bile var mod ayrı olarak indirilmiyor oyun ile birlikte geliyor.

Mod indirme linki hiçbir yerde sadece mod dosyalarını paylaşmadılar zaten telif hakkı nedeniyle mod kaldırıldı şu anda tek bu var zaten oyun her şeyi değiştiriyor mecburen direkt böyle paylaşmaları gerekir böyle olmasaydı kurmak için çok uğraşılırdı modun kendine özel Launcher'i bile var mod ayrı olarak indirilmiyor oyun ile birlikte geliyor.

Hocam siz konuyu anlamamışsınız. Arkadaş mod olan oyun için mod indirmek istiyor.

Konuyu okumamışsınız bizde oyun var oyunda görevi yeniden başlatma ve görevlerin içinde kontrol noktası yok bunları mod olarak nasıl ekleyebiliriz onu soruyoruz.

Böyle bir şey pek mümkün değil konuyu dün de görmüştüm aklımda öyle kalmış mod telif hakkı nedeniyle kapandı bazı kanallar güncelleme yapıyorlar onun dışında pek bir şey yok maalesef Rockstar Games telif ettiği için oyuna mod yapamıyorlar fan yapımı Next Gen'e.

Hocam siz konuyu anlamamışsınız. Arkadaş mod olan oyun için mod indirmek istiyor.

Benim hatam kusura bakmayın.

Böyle bir şey pek mümkün değil konuyu dün de görmüştüm aklımda öyle kalmış mod telif hakkı nedeniyle kapandı bazı kanallar güncelleme yapıyorlar onun dışında pek bir şey yok maalesef Rockstar Games telif ettiği için oyuna mod yapamıyorlar fan yapımı Next Gen'e.

Benim hatam kusura bakmayın.

Attığım kanalda var yazmış bende bir konu açayım dedim bakalım buradan cevap olmazsa kanalda videosunu atacak oradan bakarız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı