GTA Vice City Save Dosyası Çalışmıyor

nessy

Femtopat
Daha fazla  
Merhabalar herkese, Steam üzerinden GTA VC satın aldım. Oyunu önceden oynadığım için görev yapmak istemiyorum, onun yerine internet üzerinden tamamlanmış save dosyası indirdim ancak Save kısmına onu eklediğim zaman oyun üzerinden açtığımda beni tekrar en başa alıyor. Eskiden oynadığımda bu sorum olmuyordu. Acaba Steam'den dolayı mı? Bir türlü anlayamadım, eğer bilgisi olan varsa yardımcı olursa çok sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim.

Oncelikle Save dosyani C:\Users\"KullaniciAdi"\Documents\GTA Vice City User Files icine attigindan, ve attigin dosyanin adinin "GTAVCsf(1'den 8'e kadar herhangi bir sayi.).B(Ornegin: 'GTAVCsf7.b')" seklinde oldugundan emin ol.
Bunlari yaptiktan sonra oyun hala kaydi yuklemezse versiyonlariniz farklidir, duruma gore downgrade ya da daha yuksek patch için Save Game bulman gerekebilir.

Steam-Kütüphane-Oyuna Sağ Tık Yapın-Özellikler-Oyun Dosyalarının Bütünlüğünü Doğrula.
Maalesef olmadı. :/ teşekkür ederim yine de.
Steam sürümüne uygun save dosyası bulmanız gerek.
Bunu nasıl bulabilirim ki peki? Ben hiç anlamam oyun işlerinden, VC'yi bulamadığımdan dolayı oradan indirmek istedim ama bundan dolayı pişman oldum şu an.

Merhaba, tam da dediğiniz gibi doğru yerden yükledim önceden de yaptığımdan dolayı biliyorum ama bu sefer olmadı.
Dosyaları doğrula
Yaptım ama olmadı maalesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…