GTA V'te Cheat Engine çalışmıyor

İşletim sistemi
Windows 10

iPredex

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar, oyunda 2020 zamanlarında para basabiliyordum fakat şu an basılmıyor. 3-4 aydır girmemiştim ve Custom'dan çıktığımda bir hata alıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hile konusunda teknik destek beklemiyorsunuz sanırım :D

Sadece Online'de destek verilmiyor diye biliyorum hikaye modunda bir şey olmaz.
Arkadaşlar, oyunda 2020 zamanlarında para basabiliyordum fakat şu an basılmıyor. 3-4 aydır girmemiştim ve Custom'dan çıktığımda bir hata alıyorum.

Online ise destek vermiyormuşuz hikayeli mod ise yardımcı olabilirim.

Oyunlarda hile yapmanı önermem çünkü GTA gibi oyunlarda genelde sıkı denetim olur ve para basarsan muhtemelen 1-2 ay içinde ban yersin.Ama yine de para basmak istiyorsan customa girmeden önce fullscreen değil de windowed olarak oyna hem geçişlerde sıkıntı yaşamazsın.Eğer customdan çıkınca hata veriyorsa oyunu aç kapa yapmayı dene olmadı biraz bekleyip para basmayı denersin.Benim arkadaşıma da olmuştu o yüzden biliyorum.Onda 2.seçenek işe yaramıştı.

Gta Online'da para hilesiyle ban yemek sadece yalan, eğer hileyle başka oyuncuları rahatsız edersen veya şanssızsan ban yersin. Hile yapanlara dokunmuyorlar yoksa, bu yüzden yıllar önce bıraktım oyunu :)

Oyunlarda hile yapmanı önermem çünkü GTA gibi oyunlarda genelde sıkı denetim olur ve para basarsan muhtemelen 1-2 ay içinde ban yersin. Ama yine de para basmak istiyorsan customa girmeden önce fullscreen değil de windowed olarak oyna hem geçişlerde sıkıntı yaşamazsın. Eğer Custom'dan çıkınca hata veriyorsa oyunu aç kapa yapmayı dene olmadı biraz bekleyip para basmayı denersin. Benim arkadaşıma da olmuştu o yüzden biliyorum. Onda 2.seçenek işe yaramıştı.

Tamam denerim

GTA Online'da para hilesiyle ban yemek sadece yalan, eğer hileyle başka oyuncuları rahatsız edersen veya şanssızsan ban yersin. Hile yapanlara dokunmuyorlar yoksa, bu yüzden yıllar önce bıraktım oyunu :)

Öyle bir şey yok kanka. Online da her türlü ban yiyosun. Adamlar oyun içi para satıyorlar. Hilesini banlamasalar ne anlamı kaldı? Bu arada denendi perma banlıyım ikinci kez GTA aldım.
Hikayede istediğin kadar hile yap ama sıkıntı olmuyor.

Öyle bir şey yok kanka. Online da her türlü ban yiyosun. Adamlar oyun içi para satıyorlar. Hilesini banlamasalar ne anlamı kaldı? Bu arada denendi perma banlıyım ikinci kez GTA aldım.
Hikayede istediğin kadar hile yap ama sıkıntı olmuyor.

Hocam daha yenice mesajınızı gördüm. 2021'de açmışım konuyu görünce bir değişik oldum. 4 sene öncesi deli gibi oyun oynuyordum, şimdi ise kuryeyim paket atıyorum. Sağ olun yorum için beni az da olsa eskiye götürdü. :)

Artı -1 Eksi

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı