GTA V'te düşük performans

CPU kullanımı %100 ve ekran kartı kullanımı düşük. Bu sorunu arkadaşımın bilgisayarında işlemci ve anakart upgrade sonrası format atmadan aynı sistemde oyun açtığımızda yaşamıştık. Format atıp güncel sürücüler kurduğumuzda sorun düzelmişti. Bence sizde temiz bir format atın bir daha deneyin.

Klasik gelecek ama Driver'ları kontrol edip yazar mısınız hocam.

Güncel. Sadece henüz BIOS'u güncellemedim ama diğer oyunlarda sorun olmuyor GTA'da böyle.
CPU kullanımı %100 ve ekran kartı kullanımı düşük. Bu sorunu arkadaşımın bilgisayarında işlemci ve anakart upgrade sonrası format atmadan aynı sistemde oyun açtığımızda yaşamıştık. Format atıp güncel sürücüler kurduğumuzda sorun düzelmişti. Bence sizde temiz bir format atın bir daha deneyin.

2 Gün önce formatladım. Formatlamadan önce de böyleydi.

Hocam işlemci kullanımı %100'e dayanmış ekran kartı salmış işi bu ne alem?
Darboğaz yapıyor olabilir, upscaling ayarını veya MSAA ayarını arttırın.

Hepsi son seviyede. Bütün ayarlar Ultra.
Normalde kasmaya başladı mı? Yoksa sadece GTA V mi? Darboğaz olabilir.

Sadece GTA 5'de yaşıyorum bu problemi. CS:GO'da da FPS 250 lilerde ama CS:GO işlemci kullanan bir oyun zaten onda kendiliğinden bir gariplik var her oyunda yaşamıyorum bu problemi.

Oyunu Epic Games üzerinden mi aldınız? Ben Epic Games üzerinden satın aldım benden daha kötü sistemleri olan arkadaşlarım benden daha yüksek FPS değerleri alıyorlar ve drop yemiyorlar Steam üzerinden oynamaları belki fark ediyordur

GTA 5 Graphics ayarlarını atar mısın?
Screenshot_4.png Screenshot_5.png Screenshot_6.png Screenshot_7.png
Bir şekilde kullanımı yükseltmeyi başardım fakat FPS hala düşük.

Dosya Ekleri

• Screenshot_4.png
    Screenshot_4.png
    642,6 KB · Görüntüleme: 69
  • Screenshot_5.png
    Screenshot_5.png
    390,8 KB · Görüntüleme: 66
  • Screenshot_6.png
    Screenshot_6.png
    287,2 KB · Görüntüleme: 58
  • Screenshot_7.png
    Screenshot_7.png
    421,6 KB · Görüntüleme: 63
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı