GTA V'te klavye kesik kesik çalışıyor

theflavıus

Decapat
Katılım
29 Kasım 2021
Mesajlar
60
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba arkadaşlar, yukarıda da belirttiğim gibi GTA 5'te iken fark ettim ki araba kullanırken sağa bazen donuyor bazen donmüyordu vb şeyler ama oyundan çıkınca böyle bir sorun yok. sadece araba kullanırken değil normalde de oluyor. sonra erkan klavyesinden denediğimde onda da aynı şey vardı. herhangi bir tuşa basılı tuttuğum zaman bas bırak bas bırak gibi hareketler yapıyor. (oyunda iken) sırf bu yüzden oyunu oynayamıyorum. bana yardımcı olursanız çok mutlu olurum.
Win sürümü Windows 10 Pro.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam o bana da oluyordu.Klavyenin USB'sini çıkarıp tekrar takın.Olmadı ise V-Sync açıksa kapatın.Ben bunları yaptığımda
düzelmedi hocam başka bir tavsiyeniz varmı
Hocam o bana da oluyordu.Klavyenin USB'sini çıkarıp tekrar takın.Olmadı ise V-Sync açıksa kapatın.Ben bunları yaptığımda olmuştu.
birde oyun kapalıykende arasıra yapmaya başladı mesela yazı yazarekn bazen d harfini koymuyor bu durum çok canımı sıkmaya başladı inşşallah bi tavsiyeniz vardır hocam.
kimsenin bi fikri yokmu ?
ekleme yapıyım oyun tam ekrandayken yapıyor küçülttüğümde yapmıyor ama oyun kapalı olsa bile bazen d tuşu vesayire çalışmıyor lütfen bi çözüm yolu gösterin arkadaşlar.
 
Son düzenleme:

Geri
Yukarı